Mező Misi: Remélem, zsűritársaim is egyre szigorúbbak lesznek

Rising Star
Vágólapra másolva!
Vasárnap újabb erőpróbákkal folytatódik a Rising Star, a műsor végén pedig egy énekesnek búcsút kell mondania TV2 tehetségkutatójától. Ahogy egyre fogynak a versenyzők, úgy nő a feszültség a zsűriben, Mező Misi szerint más elképzelésük van arról, hogy kik a mezőny legjobbjai.
Vágólapra másolva!

A zsűritag fejében már összeállt egy kép arról, hogy kik legjobb énekesek, e szerint szavaz az adásokban. "Máshogy halljuk, máshogy látjuk a dolgokat, legalábbis az én fejemben van egy elképzelés a nyolc emberről, és arról, hogy kik azok, akiket a legjobb négyben szeretnék látni. Ez egyébként nem mindig stimmel a nagyközönség ízlésével, aminek néha hangot is adok. Remélem, hogy egy olyan ember fog kikerülni győztesként, aki valóban méltó megnyerni a Rising Star-t" - mondta.

Sokszor nem egyezik a négy zsűritag elképzelése Forrás: TV2 Sajtószoba

"Az élet írta a forgatókönyvet, a szerencse párosította össze az énekeseket, a múlt adás végén a zsűritagok sorsolták ki a párokat. Vasárnap erőpróbák lesznek, az első énekes fal nélkül énekel, ezzel beállítja a szintet, amit a második énekesnek el kell érni. Aki alul marad, a veszélyzónába kerül, ahonnan az adás végén egy ember távozik"- részletezte Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője a Mokká-ban. A veszélyzónába kerültek közül mindenki előad egy második dalt, a legkevesebb százalékot elérő énekes búcsúzik a show-tól.

Már csak nyolcan vannak versenyben, vasárnap egyikük kiesik Forrás: TV2 Sajtószoba

Gondi Helén Szén Alexandrával, Kovács Gyopár Czibi Norberttel, Várhegyi Lucas Palmira Peter Srámekkel, Singh Viki pedig Fehérvári Gábor Alfréddal került össze, ők énekelnek egymás ellen vasárnap este.

Szavazzon!

Szavazzon!

Ki a kedvenc zsűritagja?