VV Dani: Másfajta közegből jöttem, mint a többiek

Való Világ
Vágólapra másolva!
A vasárnapi párbajon kiderült, hogy Dennis érdekesebb a Való Világ nézői számára, mint Dani, így 55-45 arányban előbbi nyerte a párbajt. A kieső szerint bezárva máshogy ítélik meg az erőviszonyokat, ellenfelét bátortalannak látja, aki szeret elfutni a kemény szituációk elől, és szerinte azért bírálták sokat lakótársai, mert okosabbnak vélték maguknál.
Vágólapra másolva!

Dani csalódottan távozott a párbajról, elmondása szerint bentről máshogy ítélte meg esélyeit. "Arra számítottam, hogy meg tudom nyerni ez a párbajt, magabiztosan voltam, és azt hittem, én térhetek vissza győztesként. A korábbi párbajról nagy százalékkülönbséggel mentem vissza, most nagyon kevés szavazaton múlt az eredmény."

"Tulajdonképpen mindegy, hogy ki mennyi százalékkal esik ki, mert a lényegen úgysem változtat. Így, hogy szorosabb volt, nyilván többet bosszankodik az ember. Magabiztosságot adott a játék, szerintem nem szerepeltem le. Elmondták a műsorvezetők is, hogy ezen a párbajon szavaztak a legtöbben, és ha úgy vesszük, a szavazóknak majdnem a fele engem választott."

Nem sok különbség volt a szavazataik közt Forrás: RTL Sajtóklub

Nagyképűnek gondolták a többiek, holott ő csak magabiztosnak akart tűnni a villában. "Egyrészt az lehet az oka, hogy másfajta miliőből jövök, mint a többi játékos, én egyetemre járok, így talán a többi átlagos VV játékoshoz képest okosabbnak tartottak. Soha nem hordtam fenn az orromat, hittem magamban, mert ezt csak így lehet csinálni" - részletezte.

Dennisről nincs jó véleménnyel, szerinte kerüli a konfliktusokat, ami sokaknak nem szimpatikus. "Undorító volt a szakítás, amit művelt a beköltözéskor, ezzel a viselkedéssel nem értettem egyet. Bent is sokszor elfutott a nehezebb szituációk elől, ez is arra világított rá, hogy a könnyebb végéről fogja meg a dolgokat. Az eredetiséget hiányoltuk belőle, másfajta karakterekből gyúrta össze magát, de úgy látszik, ő lett a nyerő" - mondta el az RTL Klub reggeli műsorában.