Bereznay Tamás lett a magyar Gordon Ramsay

A konyha ördöge
Vágólapra másolva!
Február 27-től péntek esténként jelentkezik Bereznay Tamás séffel a TV2 új gasztroreality műsora, A konyha ördöge. A formátumban a műsorvezető a küszködő, vagy csak látszólag jól működő éttermeken segít, esetenként a csődtől menti meg őket.
Vágólapra másolva!

A reality azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy mi folyik a magyar éttermek konyháiban, hogyan lehet talpra állítani egy csőd szélére került vendéglőt, miként van kiút a leglehetetlenebb helyzetekből és hogyan lehet sikerre vinni bármilyen vendéglátó vállalkozás. Bereznay Tamás séf tükröt állít az éttermek tulajdonosainak, hogy a problémák felmérése után megoldja a bajba jutott vállalkozások sorsát.

"A vendéglő, az étterem tulajdonosa kéri a segítségemet. Megkóstolom az ételeket, megfigyelem, hogyan dolgoznak a felszolgálók, milyen a környezet és a benyomásaim alapján szembesítem a munkatársakat a problémákkal. Elkerülhetetlen a konfliktushelyzet, bármennyire is kellemetlen, őszinte és kritikus leszek, épp ez adja a műsor drámaiságát" - mondta.

A konyha ördöge február 27-én startol Forrás: A konyha ördöge

A Gordon Ramsay nevével fémjelzett nemzetközi formátum, a Kitchen Nightmares magyar adaptációja, A konyha ördöge hétről-hétre mutatja be, négy nap alatt miként lehet megváltoztatni egy étterem és a benne dolgozók jövőjét. Bereznay Tamás és csapata mindössze négy nap alatt tesz rendet, változik az étlap, maga az étterem berendezése és persze a dolgozók szemléletén, munkamódszerein is van csiszolnivaló. A séfnek egy célja van: akár több tíz éves berögződéseken változtatva segíteni az adott héten bemutatott étteremnek.