A kiesettek szerint ki nyeri a Rising Start?

Rising Star, Srámek, Palmira
Vágólapra másolva!
Február 15-én már csak négyen állnak a Rising Star színpadára, Várhegyi Lucas Palmira, Czibi Norbert, Fehérvári Gábor Alfréd és Peter Srámek került a TV2 tehetségkutatójának döntőjébe. Megkérdeztünk néhány legjobbak közé jutott versenyzőt, hogy szerintük kié lesz a győzelem, illetve ők kire adják voksukat. A legtöbben Czibi Norbinak drukkolnak, de Fehérvári Gábor Alfrédnak is van rajongója.
Vágólapra másolva!

Kovács Gyopárnak megvan a kedvence

A fiatal énekesnő szerint Czibi Norbi a legnagyobb esélyes, de neki már a műsor kezdetétől van kedvence: "Végig Alfrédnak drukkoltam, nekem ő az elejétől kezdve nagy favoritom. Különleges, egyedi hangú énekes, akiknek olyan erős kiállása van, hogy mindenki figyelmét elnyerni, ha kiáll a színpadra."

"Alázattal adja elő a dalokat, és rengeteget készül, egész héten csak az előadásra koncentrál és gyakorol. Igazán örülnék, ha megnyerné, de Norbit esélyesebbnek látom. Szerintem közülünk neki lett a legnagyobb rajongótábora, ő lett az egyik legismertebb, és a zsűritől soha nem kapott piros nyilat, a veszélyzónába is csak egyszer került" - mesélte.

Alfréd kezdetektől nagy kedvence Forrás: TV2 Sajtószoba

Singh Viki két fiúnak drukkol

Czibi Norbinak drukkol a leginkább, csiszolatlan gyémántnak tartja, akinek van még ugyan tanulnivalója, de könnyen európai szintű énekes válhat belőle. "Zseniálisan szerepel az adásokban, pedig soha nem tanult énekelni. Fehérvári Gábor Alfréddal is nagyon jóban lettünk, mi hárman alkottunk egy kis csapatot a Rising Star-on belül, így annak is örülnék, ha ő nyerne. Szakmailag és emberileg is felnézek rájuk, szeretném, ha közülük kerülne ki a győztes, de sajnos az elmúlt adások alkalmával kapott százalékokat látva nem ők az esélyesek. Azt mondom, hogy ők érdemelnék meg, de nem ők fogják megkapni ezt az elismerést."

Czibi Norbinak drukkol leginkább Forrás: TV2 Sajtószoba

Udvarias Anna szerint mindenki jó

"Mind a négynek drukkolok, és csak akkor tudok választani, ha tényleg nagyon muszáj egy nevet mondani"- mondta az énekesnő az Origónak. "Aki a fináléig jutott, egytől egyig erős valamiben, szakmailag rendben van, ez nem lehet kérdés. Mindenkiből énekes válik, hisz láttak minket a tévében, megjelenik a CD-nk, és fellépéseink is lesznek. A kérdés csak az, hogy kiből válik könnyebben énekes, mint a többiekből. Én így gondolkodom, és szeretném, ha ez az út Czibi Norbinak lenne könnyebb, ő érdemelné meg, hogy esélyt kapjon. Figyelni fogom a pályájukat, kíváncsi vagyok, kiből mi lesz."

A finalisták mind tehetségesek szerinte Forrás: TV2 Sajtószoba

Heiser Ádám négyféleképp érvel

Mindenki mellett tud érveket felhozni. „Ha a műsor ívét nézem, akkor nem fog meglepetést okozni senkinek, ha Peter Srámek lesz a győztes, de ha tud újat mutatni a show, akkor Palmiráé lesz a fődíj. Mivel általában nők szavaznak, simán esélyes, hogy Fehérvári Gábor Alfréd fog nyerni, de ha a líra viszi a prímet, akkor Norbi. Úgy mondanám, hogy mindegyik versenyző mellett lehet érvelni, de a tippem szerint Srámek mellett kitartanak a szavazók, akiknek bejön ez a retro stílus."

Srámek mellett kitartanak a retro zene rajongói Forrás: TV2 Sajtószoba

Szén Alexandra két énekesben látja a pluszt

"Nagyon szurkolok Czibi Norbinak, vele nagyon összebarátkoztunk a műsor ideje alatt, de úgy gondolom, Palmira is esélyes. Ő egy olyan énekesnő, aki folyamatosan fejlődött, egyre profibb lett és nagy rajongótábort is szerzett magának. Úgy gondolom, kettejükben olyan plusz van, ami Srámekben és Alfrédben nincs meg" - latolgatta az esélyeket az énekesnő.

Palmirát is esélyesnek tartja Forrás: TV2 Sajtószoba

Ádám Krisztián is Mirának drukkol

"Nekem Mira produkciója tetszik. Nagyon jól éreztem magam vele a verseny ideje alatt, egyszer vásároltunk is együtt és sokat beszélgettünk, én neki szorítok a leginkább"- mesélte.

A jó barátság miatt nem kérdés, kinek szorít Forrás: TV2 Sajtószoba