Zsófit leszbikus szerelemmel üldözték

Zsófi, Éjjel-nappal Budapest
Vágólapra másolva!
Két éve fut az Éjjel-nappal Budapest: a fiatalok nézik, a szülők meg aggódnak, hogy a szereplők laza életvitelét le ne másolja kiskamasz gyerekük. A sorozat készítői ebből kifolyólag nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy ne csak az érem egyik oldalát mutassák be a nézőknek. Egy ünnepi városnéző körúton találkoztunk a szereplőkkel.
Vágólapra másolva!

467 órányi anyag: ennyi készült eddig Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozatából, az Éjjel-nappal Budapestből. A sorozat kreatív producere, Herman Péter, és a főszereplők egy budapesti városnézés keretében ünnepelték meg a kétéves szériát. Herman a buli elején meg is jegyezte, hogy jelentős trendteremtő ereje van a sorozatnak, továbbá, hogy a „számos fanyalgó megjegyzés ellenére is jelenleg Magyarország legnépszerűbb sorozta az Éjjel-nappal Budapest."

Együtt a csapat Forrás: RTL Klub

Az érzelmes, de örök lúzernek beállított Lalit alakító Kamarás Norbert az Origónak elmondta, hogy nagyon örült annak, hogy idáig eljutott a sorozat, de az induláskor maga is nehezen gondolta volna, hogy ez a két év egy ilyen, sima és zökkenőmentes diadalmenet lesz, pedig nem is követette az eredeti német verziót.
„Nem volt szabad néznem, hiszen ha elkezdem a német Lalit nézni - aki amúgy Ole - akkor akaratlanul is afelé vittem volna a karaktert. Ugyan valahogyan le van írva az, hogy mit kell játszanunk, de nagyon sok minden múlik azon, hogy én, Norbiként mit viszek bele a figurába. A karakter 60 százalékban én vagyok" – kezdte.

Mit szól anya?

„Kezdetben a legnagyobb aggályom az volt, hogy a szüleim mit szólnak ahhoz, amit csinálok a tévében. Viszonylag tabu volt a szex nálunk és nem tudtam, hogy mit szólnak a szeretteim, ha csókolózom, és szexelek a tévében egy lánnyal. Amúgy könnyen ment, és támogatnak ebben" – mondta a Hősük terén.

Lali alapszereplő Forrás: RTL Klub

Egy dokureality-ben a rajongók sokszor hajlamosak elfelejteni azt, hogy az adott karakter nem vagy nem teljesen valós, de Lalinak, vagyis Norbinak ezzel szerencsére nem volt még baja. „Lalit mindenki szereti, de legalábbis a többség. Az utcán is ez van, elmondják, hogy miattam nézik a műsort, sőt, hogy a napjukban az az egy jó dolog van, hogy esténként rajtam tudnak nevetni. Köszönik, és nagyon szeretnek érte. Az, hogy ismerkedésnél Lalit keresik, az baj vagy is nem... de inkább egyelőre nem zavar, mivel még friss a dolog, és még ebben élek, hiszen abszolút felvállalom és szeretem ezt a figurát" – vigyorgott.

Zsófinak is volt baja

Nem volt ilyen szerencsés a Zsófit alakító, a sorozat előtt modellként dolgozó Kovács Bettina Dóra, akinek már volt bizarr esete a sorozatbeli ismertségéből adódóan. „Nagyon kedves, amikor a hölgyek rajonganak, viszont amikor ez túlmegy egy szimpla rajongáson, és némi közeledéssel társul, akkor az elég ijesztő tud lenni" - mesélte, majd kérdésünkre megerősítette, hogy leszbikus jellegű ajánlatételről volt szó.

„Igen, volt rá példa, az egy picit ijesztő volt, de amíg nem megy át egy bizonyos határon, addig nagyon hízelgő. Alapvetően nem adok rá lehetőség, hogy zaklassanak. Nem annyira szoktunk nyilvános helyen szórakozni, próbálunk egy picit összezárni, és nem annyira szem előtt lenni az éjszakai életben" – tette hozzá.

Zsófi, Éjjel-nappal Budapest Forrás: RTL II

„Amúgy fantasztikus volt ez a két év. Pont arról beszélgettünk, hogy olyan ez, mintha két éve egy buborékban élnénk. Annyira zárt kis közösség vagyunk, és egyszerűen nincs kapacitásunk nyitni a külvilág felé. Olyan ez az egész, mint a koleszos élet" – vélekedett, és hozzáfűzte, hogy a sorozat indulása óta nem kötött új barátságokat a magánéletében, mivel kissé hamisnak érzi bizonyos emberek, rajongók közeledését.

Drog van, de következmény is

A sorozat egyik jó csajaként is ismert Zsófi is tudja, hogy sokan elítélik a RTL Klub képernyőjén futó sorozatban látott szabados életvitelt, gondoljunk itt a féktelen bulikra, szexre, ivászatra és drogfogyasztásra. Zsófi, azaz Dóra szerint azonban a műsor készítői nagyon figyelnek arra, hogy ha keményebb dolgokat is látunk a képernyőn, akkor ugyanúgy bemutassák a készítők az adott problémakör árnyoldalát is.

A Várban is megfordultak Forrás: RTL Klub

„Mindenképpen próbálunk figyelni a prevenciókra, hogy ha egy esetleg egy bulit vagy kábítószerezést mutatunk, akkor annak igyekszünk megmutatni a hátulütőjét is. Senkit nem buzdítunk arra, hogy ez egy követendő példa lenne. Szerintem teljesen reálisan mutatjuk be a mai fiatalságnak az életét" – vélekedett.

Eztán a túra a Várban és a Citadellán folytatódott, ahol rajongók követték a sorozat szereplőit, és számos fotót és selfie-t csináltak velük. Láthatóan Norbinak továbbra is szerencséje volt a csajokkal, úgyhogy Lali karakterével ellentétben Norbi nem is olyan "csóró" a csajozás terén.