Vujity Tvrtko különös terven ügyködik

Vujity Tvrtko
Vágólapra másolva!
Nem tud elszakadni a Naplótól, úgyhogy forgatna egy hasonló magazinműsort. Akár a nappalijában.
Vágólapra másolva!

„Készítsünk el egyetlen adást, a vasárnap esti Naplóhoz méltót, olyat, amiért ez a műsor volt Magyarország vezető riportmagazinja 17 éven és 2 hónapon keresztül. Mutassunk meg csodálatos Hétköznapi Hősöket, valódi példaképeket, nagyszerű történeteket, lebilincselő kalandokat. Tudom, hogy egyikőtök sem tévézik jelenleg, úgyhogy az sem árt, ha nem jöttök ki a rutinból, mégis Ti vagytok (voltatok) az ország legjobb riporteri csapata!" – írta publikus oldalán Tvrtko.

Vujity Tvrtko Forrás: Facebook

A műsorvezető szerint a műsor címe nem lehet Napló, mert az védett név, és nem a régi csapat tulajdona, de majd találnak valami mást arra az egyetlen adásra. Operatőr és vágó barátai már jelezték, hogy segítenek. Stúdió nincs, erre Tvrtko felajánlotta a nappaliját. és a szükséges technika bérlésének teljes díját magára vállalta.

„Előre jelzem, hogy a műsor vezetőjeként nem szeretnék egyetlen kamucelebet és egyetlen politikust sem látni ebben az egyedi adásban. A riportokat pontosan úgy szervezzük és forgatjuk le, ahogy korábban, aztán a felvett anyagokat megvágjuk, és egyszerre feltöltjük Facebook-oldalainkra, valamelyik vasárnapon, pontosan este hétkor. Aztán adás után pedig elmegyünk vacsorázni. Na, tetszene az ötlet? És egykori nézőinknek?" – írta Tvrtko.