Öt dolog, amit nem tudott az Éden Hotelről

Patrik a lányok egyik kedvence volt
Vágólapra másolva!
Másfél hete startolt el a TV2-n a stratégiai reality, három embert már haza is küldtek, egy rosszul lett, úgyhogy nem unatkozott a stáb Costa Ricában. Összegyűjtöttünk pár érdekességet a formátum kedvelőinek.
Vágólapra másolva!

1. Több veszély leselkedett rájuk

A világ másik felén, ahol a tenger és a dzsungel a mindennapok része egy európai számára ismeretlen veszélyek leselkedhettek. Bármilyen meglepő védőoltásokra nem volt szükségük a játékosoknak, de azért nem volt veszélytelen az ott tartózkodásuk. A régióban elkapható a Dengue-láz, más néven csonttörő láz, ami veszélyes és erre nincsen védőoltás, sem megelőző gyógyszer. A betegséget, ha valaki elkapja, kezelni lehet, de szerencsére az Éden Hotel forgatása idején ilyesmi nem fordult elő. Veszélyforrást jelentett továbbá az a számtalan mérges kígyófajta, amelyek Costa Ricán őshonosak. Sötétben nem mászkálhatott senki egyedül, viszont a házban szerencsére nem vendégeskedtek csúszómászók. Nem veszélyes, de rendkívül kellemetlen volt a szúnyogok és tűzlegyek jelenléte: rengeteg csípés volt mindenki testén, de kábé egy hónap után elmúltak a foltok, immúnissá válhattak a helyi szúnyogokra a magyarok. Allergiagyógyszer természetesen mindig volt kéznél, amit Mariannának kellett adni a csípésekre.

Beus, Éden Hotel Forrás: TV2

2. Nem ihattak ész nélkül

A féktelen bulizás, tivornya is jelen van, ahogy korábban a Viasat3-on futott két évadban is. Mivel igen kellemetlen részeg embereket terelgetni egyik feladattól a másikig, ezért a műsor szerkesztőinek döntése szerint röviditalokat csak a bulikon szolgáltak fel. Egy-egy partin körülbelül 4-5 üveg rövidital került bele a különféle koktélokba, amit a helyi mixer készített az Éden Hotel lakóinak. Főként jó minőségű helyi barna rum volt az alapanyag, de Marianna például csak vodka szódát fogyasztott az alakja miatt.

3. Három menetre voltak biztosítva a játékosok

Szinte bármelyik pillanatban szemtanúi lehetünk egy 18-as korhatásos jelenetnek. Az Éden Hotelben elején nem sok óvszerrel számoltak a készítők, szobánként csak egy-egy csomaggal, amit később, ha kellett, persze pótoltak.

Patrik a lányok egyik kedvence volt Forrás: TV2

4, Egy kilós Nutella is előkerült

Berki talált magának egy edzőt kint, aki a haverja lett, minden reggel, hajnali öttől nála edzett – ezt ő fizette. A táplálék-kiegészítőit, fehérjeporait is maga finanszírozta. Bulizni, inni nem szokott, egyedül az édesség a gyengéje, amit viszont a diétája miatt nem ehetett. Mint mondta, a legnagyobb „buli" az volt számára, amikor ünnepi hangulatban, a stáb tagjait is megkínálva felbontott egy kilós Nutellát.

5. Volt egy hisztikirálynő

A játék első pillanatától kezdve érezhető, hogy vannak impulzívabb, extrovertáltabb szereplők, kirohanásokkal. Mint megtudtuk, hamarosan egy igazán meghökkentő személyiség érkezik a hotelbe, aki garantáltan kicsapja a biztosítékot, és megosztja majd a játékosokat és a nézőket is egyaránt. Annyit sikerült kiderítenünk az illetőről, hogy ott volt a műsor sajtótájékoztatóján és nem Kerekes Beusnak hívják – vele hozta össze a bulvár Berkit.

Olvasnivaló: elájult egy szereplő az Édenben