Danics Dóra: Nem bírtam mozogni, szinte lebénultam

X factor 5 győztese egy asztalnál -  Danics Dóra (első női győztes) - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
X factor 5 győztese egy asztalnál - interjú Bella Briginek a Dérynében, Budapesten 2015 január 12-én
Vágólapra másolva!
Egy budapesti, Kazinczy utcai bárban csempésztek drogot az italába.
Vágólapra másolva!

Egy budapesti szórakozóhelyen történt az eset, három lány ment oda – látszólag barátkozni – az X-Faktor győzteséhez. Meghívták egy italra, egyikük ment érte, ekkor tehetett valamit a pohárba. Az énekesnő, akit vélhetően ki akartak rabolni, nem sokkal később rosszul lett.

„Úgy éreztem, hogy le kell ülnöm a padlóra, egy darabig nem is tudtam felkelni. Fogalmam sincs, mennyi idő telhetett el, mire kikecmeregtem, mert alig voltam magamnál. Ilyen rosszullétet még sosem éreztem. Amikor visszaértem, a lányok eltűntek. Minden homályos volt, a barátom látta, hogy nagy baj van, úgyhogy azonnal hazavitt" – mondta a Blikknek.

A lakásban ismét összerogyott, még az ágyig sem tudta elvonszolni magát. „Egyszerűen nem bírtam mozogni, szinte lebénultam. Nagy nehezen sikerült végül elaludnom, de még másnap reggel is kótyagos volt a fejem, és nagyon szédültem. Később, miután jobban lettem, a barátommal átbeszéltük a történteket, és szinte biztos, hogy Ginát tettek a koktélomba. Ami gyanús volt, hogy az összes rajongó, aki odajön, megkér, hogy készítsünk közös képek, ez a három lány viszont nem akart fényképezkedni" – tette hozzá.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az Origónak korábban elmondta, hogy nagyon közvetlen, ha valaki barátsággal közelít, szóba áll vele. „Gyakoriak a fotózások is, rajongókkal is tartom a kapcsolatot, ha az időm engedi. Mindent megkaptam, ami az ismertséggel jár, és közel egy év alatt azt is megtapasztaltam, hogy milyen pörgős, nehéz munka ebben a szerepben helytállni" – mesélte nekünk.

„Nagyon szeretek kommunikálni az emberekkel, és nekem is ugyanolyan nagy élmény egy találkozás, mint nekik. Van egy réteg, akik követnek a koncertjeimre, velük már többször találkoztam személyesen" – mondta, mikor erről faggattuk. Bővebben itt olvashat róla.