Hová tűnt a kölyökidős Kovács Robi?

Kovács Róbert kölyökidő
Vágólapra másolva!
Gyermekként, 1987-ben került képernyőre A világ legrosszabb gyereke, egy évvel később pedig az Öcsi, a sztár című tévéfilmben. A Kölyökidő-ben szerzett országos ismertséget, a műsor egyik vezéralakjává vált. Kovács Róbert felnőttként is maradt a tévénél, később színházi szerepeket kapott, majd rendezőként és koreográfusként is kipróbálta magát. Az Origónak elmondta, hogy szívesen visszatérne a képernyőre, de jelenleg túl elfoglalt ahhoz, hogy ezt a tervét megvalósítsa.
Vágólapra másolva!

Gyermekelőadásokat készít, melyekkel járja az országot, mellette gyerekszínészeket képez. "Utazós előadások ezek, elmegyünk vidéki városokba az előadásunkkal, gyermekrendezvényeken, gyereknapokon lépünk fel" – mesélte.

Színészként is színpadra áll

"Egyes darabokban színészként is közreműködöm, másutt rendezői szerepet töltök be. Emellett van egy drámacsoport Vácon, ahol évek óta tanítok, nemrégiben a Valahol Európában című darabjukkal díjat is nyertek, és bár amatőr előadásról van szó, többszörös telt házat csináltunk. A következő darabunk A dzsungel könyve lesz, aminek szintén én leszek a rendezője és koreográfusa."

"Budapesten egy kis létszámú musicaliskolában tanítok táncot, a képernyőt teljes mértékben a színházi életre cseréltem, de ez a csere nem végleges" – tette hozzá.

A képernyőt színházra cserélte Forrás: Kovács Róbert

Gyermekműsorral térne vissza a képernyőre

Szeretne egy gyermekeknek szóló szórakoztató-, ismeretterjesztő műsort forgatni, amit szívesen látna viszont a képernyőn. "Visszatérnék vele a tévébe, de egyelőre nincs időm rá. Terveim szerint ebben az évben megpróbálom elkészíteni, mert hiányzik a tévé, és úgy gondolom, ilyesmi műsorra szükségük lenne a mai gyerekeknek. Most 39 éves vagyok, és kisebb-nagyobb szünetekkel 25 évet voltam különböző műsorokban, ami nagyon nagy idő. Nem erőltetem, mert most vannak más dolgok az életemben, a színházi munkák mellett gyakran hívnak különböző eseményekre konferálni vagy műsort vezetni."

Marad ideje a gyermekeire Forrás: Kovács Róbert

Fontos számára a család

"Fontos számomra, hogy maradjon időm a családomra, van egy hatéves és egy kétéves gyermekem, a szabad időmet igyekszem velük tölteni. Elég rapszodikus a munkám, egyszer egy hétig éjjel-nappal menni kell, máskor van két szabad napom egymás után. Vannak terveim, még 2015-ben szeretnék néhányat megvalósítani."

A sorozat korábban megjelent cikkei

Hová tűnt Farkasházi Réka?