Vágólapra másolva!
Az RTL Klub realityjének harmadik szériájában tűnt fel 2003-ban, majd a Cool TV műsorvezetőjeként is láthatták a nézők. Ma egy kisebb tévécsatornánál dolgozik, mellette videoklipeket rendez. Nagy Zsolt az Origónak elmondta, hogy a fiatalok nem, az idősebbek azonban máig felismerik az utcán.
Vágólapra másolva!

Egy kábeltévénél dolgozik, több területen kipróbálta már magát. "Voltam műsorvezető, foglalkoztam vágással ás rendezéssel is, a tévéműsorokon kívül pedig videoklipeket és reklámokat is készítünk. Van egy saját kincskereső sorozatom, egy csapattal járjuk a természetet és előhozzuk a földben rejlő kincseket. A második világháborús fegyverektől kezdve a római kori tárgyakig mindenre vadászunk, a siklósi vár alagútrendszerének fel nem tárt részein is jártunk már."

A kincsvadászaton kívül a zene, a videoklipek is érdeklik. "Legutóbb Cozombolis Legyen most tánc című dalához gyártottunk egy klipet, amivel nagyon sokat foglalkoztam, én rendeztem" - tette hozzá.

A tévéműsorok mellett videoklipeket is rendez Forrás: Leo / Facebook

Ma már nem ismeri fel midenki

A nevéhez fűződik a Csajok a parton című reality a The Fishing and Hunting csatornán, melyben két plázacica küzd meg a mocsárral és a sárral. "A műsorban tűsarkút idővel leveszik és a bogarak, kukacok közt küzdenek, az első széria végén a Maldív-szigeteken vadásztak cápára. A második évadot tervezzük épp, de még csak a háttérmunka folyik, szponzorokat gyűjtünk, a casting csak később lesz. A fő, hogy bátrak és természetkedvelőek a lányok amellett, hogy jól néznek ki. Terveim szerint a következőben a Grand Canyonhoz is eljutunk" - mesélte.

Rendező, vágó, és műsorvezető is volt már Forrás: Leo / Facebook

A tévés munkái mellett egy médiaiskolában tanít, az idősebbek máig megismerik. "Nagy segítség volt a Való Világ-ban szerzett ismertség, de ma már azt látom, hogy a 16 évnél fiatalabbak nem ismernek fel. Már több mint tíz éve szerepeltem a valóságshow-ban, de korábban is érdekelt a média, előtte még a Barátok közt-be is jelentkeztem. Nem tartom a kapcsolatot senkivel, Ágicával nem beszélünk egy ideje, Anettel és Tommyboyjal összefutottam az elmúlt fél évben, de semmi több."

A sorozat korábban megjelent cikkei

Hová tűnt a kölyökidős Acél Réka?

Hová tűnt Király L. Norbi?

Hová tűnt Palotás Petra?

Hová tűnt Vujity Tvrtko?

Hová tűnt a Barátok közt Magdi anyusa?