Éden Naomi: Senki se szeretett ott, de nem haltam bele

Naomi,Éden Hotel
Vágólapra másolva!
A péntek esti Éden Hotel kérdése az volt, hogy Snezi Patrikot vagy Milánt választja-e magának párként. Az új játékos végül Milán mellett döntött, így Naominak kellett elhagynia Costa Ricát. A kieső elmondása szerint nem hal bele a veszteségbe, és tisztában van azzal, hogy senki nem szerette a csapatból.
Vágólapra másolva!

"Éreztem, hogy haza fogok jönni, nem lett volna egy olyan biztos párom, akihez odaálltam volna és kiállt volna mellettem. Nem igazán kedveltek a többiek, őszintén szólva túltematikáztam (Naomi rendszeresen a túltaktikáztam szó helyett használja ezt – a szerk.). Az volt a baj, hogy megbíztam Milánban, elhittem, hogy mellettem fog állni" - mondta.

Megtörte kissé a kiesés, de a Mokká-ban azt hangsúlyozta, hogy játszani ment a TV2 realityjébe. "Volt bennem törés, de játszani mentem, nem haltam bele. Igazából senki se szerette volna, hogy bent maradjak. Kígyónak tartottak, de a következő pár napban mindenki ki fogja mutatni a foga fehérjét, és kiderül, hogy ki is a kígyó. Az első pillanattól játszottam, ők viszont nem ezt csinálták."

A formátumról öt érdekességet itt olvashat.

Úgy gondolja, senki nem szerette a csapatból Forrás: TV2