Új lakók az elátkozott hotelben

The Paley Center For Media's 32nd Annual PALEYFEST LA - "American Horror Story: Freak Show" - Inside GettyImageRank3 HORIZONTAL USA California Hollywood - California ACTOR Television Show Cheyenne Jackson Arts Culture and Entertainment Attending Museum of
HOLLYWOOD, CA - MARCH 15: Actor Matt Bomer (L) and actor Cheyenne Jackson attend The Paley Center for Media's 32nd annual PALEYFEST LA 'American Horror Story: Freak Show' at Dolby Theatre on March 15, 2015 in Hollywood, California. California. Mark Davis/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jessica Lange nem tér vissza az Amerikai Horror Story ötödik évadjára, két új szereplő azonban már megvan.
Vágólapra másolva!

Jessica Lange a március 15-én lezárult PaleyFest rajongói találkozón erősítette meg, amit korábban már mindenütt lehetett hallani: otthagyja az Amerikai Horror Story-t, a Hotel alcímet viselő ötödik szezonra már nem tér vissza. "Végeztem, de remek idők voltak, szerettem mind a négy karaktert, akit lehetőségem volt eljátszani" – mondta.

Jessica Lange-nek a Freak Show volt az utolsó évadja Forrás: Entertainment Weekly

Az új évad főszereplőjét már korábban megtalálták Lady Gaga személyében, a PaleyFesten pedig azt is bejelentették, hogy Matt Bomer és Cheyenne Jackson is csatlakozott a stábhoz.

Előbbi többek között a Chuck-ból és A nagy svindli-ből, utóbbi A stúdió-ból lehet ismerős, de az Amerikai Horror Story alkotójával, Ryan Murphyvel is mindketten dolgoztak már együtt. Bomer a Glee-ben és a horrorsorozat negyedik szezonjában, a Freak Show-ban is feltűnt egy-egy epizódban, Jackson pedig a Glee három részében szerepelt.

Matt Bomer (balra) és Cheyenne Jackson az Amerikai Horror Story új arcai Forrás: AFP/Mark Davis