A britek nem tudják megunni a Big Brothert

Katie Price, Big Brother
Vágólapra másolva!
A Channel 5 újabb három évre megrendelte a Big Brother-t, Nagy-Britanniában így 2018-ig még biztosan képernyőn lesz a valóságshow.
Vágólapra másolva!

A britek 2018-ig biztosan nézhetik a Big Brother-t, a Channel 5-t működtető Viacom ugyanis újabb szerződést kötött a realityt gyártó Endemollal. A megállapodás szerint a csatorna az eredeti formátumból évente egy-egy szériát adhat le, míg a celebekkel készült kiadásból, a Celebrity Big Brother-ből évi kettőt.

A Big Brother-ből Nagy-Britanniában eddig tizenöt szezon ment le, csakúgy, mint a Celebritiy Big Brother-ből – utóbbi verzió azonban mostanában népszerűbbnek bizonyul, hisz a legutóbbi évad átlagos nézőszáma 3,1 millió volt, szemben az eredeti, civilekkel megtöltött adás 1,6 milliójával.

A tizenötödik Celebrity Big Brother nyertese, Katie Price Forrás: Channel 5

A formátum nemcsak a briteknél ilyen népszerű, például Brazíliában is ugyanúgy a tizenhatodik évad érkezik belőle, de Németországban is megért tizenegy kiadást. Magyarországon már két etap elég volt a nézőknek, a TV2 által tervezett harmadik szezonból sem lett egyelőre semmi. Hogy mi lett a régi versenyzőkkel, arról itt olvashat.