Mr. T. bármikor szétveri az ön házát is

Mr. T. lakásfelújítás
Vágólapra másolva!
Rendhagyó lakásfelújító műsor érkezik a Szupercsapat rosszfiújával, Mr. T.-vel. 
Vágólapra másolva!

A Szupercsapat egykori rosszfiúja, Mr. T. már körülbelül tíz éve megszabadult kilós aranyláncaitól – a Katrina hurrikán pusztítását látva fogadta meg, hogy megválik tőlük, talán csak az emlékezetes Snickers-reklámra vette azokat újra a nyakába. A mohikánfrizurája és elszánt tekintete azonban máig megvan, simán el tudjuk hinni róla, hogy egy szál kalapáccsal szétver egy egész házat.

Az egész házat szétveri, ha kell Forrás: DIY Network

Nagyjából ez is fog történni az I Pity the Tool című műsorban, amelyből a DIY Network egyből megrendelt egy egész évadot, anélkül, hogy látta volna a pilotot. Nagyon bíznak tehát Mr. T.-ben, aki a rendhagyó lakásfelújító műsorban segít lerombolni a lelakott ingatlanokat, hogy azokból álomházak szülessenek – a terek újragondolásában Tiffany Brooks lakberendező segít neki.

A csináld magad mozgalom angol rövidítéséről elnevezett DIY Networkön nem ez lesz az első műsor, amelyben hírességek segítenek a házfelújításban: itt ment például a The Vanilla Ice Project és William Shatnerrel a The Shatner Project, valamint a Daryl's Restoration Over-Hall, amelyben pedig Daryl Hannah közreműködött.