Orgia az egyik legmenőbb sorozat forgatásán

Peta Jensen
Vágólapra másolva!
Nyáron érkezik az HBO-ra A törvény nevében második évadja, amelyhez egy óriási orgiát már leforgattak, a jelenetben legalább két pornósztár is szerepel.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Reporter értesülései szerint A törvény nevében közelgő, második évadjához leforgattak egy orgiajelenetet, amely hasonló nagyságrendű lesz a Tágra zárt szemek-ben látotthoz, több tucatnyian vesznek benne részt. A felvételen Colin Farrell és Rachel McAdams is jelen volt, a csoportszexet csak a másik férfi főszereplő, Vince Vaughn karaktere hagyta ki.

Amia Miley is benne lesz az orgiában Forrás: Amia Miley

Persze korántsem biztos, hogy Farrell és McAdams is ruha nélkül jelennek majd meg az ominózus jelenetben, pár ember ugyanis nem lesz teljesen meztelen. Ironikus módon közéjük tartozik Amia Miley és Peta Jensen is, akiknek pedig biztosan nem okozna gondot, hogy levessék a ruhájukat, hiszen mindketten pornószínésznők – előbbi 2008 óta a szakmában van, utóbbi az IMDb szerint eddig csak négy filmben dolgozott, köztük az I Love My Sister's Big Tits 4-ban.

Peta Jensen sem maradhatott ki Forrás: Peta Jensen

A törvény nevében második évadja teljesen új történettel és szereplőkkel áll elő, a jelenségről hosszasan értekeztünk korábban.