Távozik a TV2 Tények főszerkesztője

tv2, napló, tv2 napló
Azurák Csaba a TV2 által közreadott imázsképen
Vágólapra másolva!
Szerdától Azurák Csaba a TV2 Aktuális műsorainak a főszerkesztője. Ezzel együtt megszűnik a Tények főszerkesztői posztja, amelyet eddig Gábor László töltött be. A televíziós távozik a csatornától.
Vágólapra másolva!

"Nagy megtiszteltetés, hogy rám bízták a TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztői feladatát" - mondta Azurák Csaba. A televízió közleménye idézi a volt naplós műsorvezetőt, aki úgy fogalmazott: "célom, hogy a TV2 hírműsorainak nagyszámú lojális nézőtáborát ebben az évben tovább növeljük, és érdekesebb, izgalmasabb, vonzóbb műsorokat készítsünk".

Az Origo elérte a kinevezett szakembert, aki megerősítette a közleményben írottakat. Mindössze annyit fűzott hozzá: sűrű hét elé néz.

Azurák Csaba, a TV2 Aktuális műsorok új főszerkesztője Forrás: TV2

Azurák Csaba 2001 óta dolgozik a TV2-nél, előtte a Magyar Rádió munkatársa volt. Először a Naplóban készített riportokat, majd a műsorvezetőjeként dolgozott, ezt követően a Mokka című reggeli magazint vezette, 2009 óta pedig a Tények műsorvezetője.

A TV2 Aktuális műsorainak főszerkesztőjeként irányítása alá tartoznak a Tények, a Mokka és az Aktív című műsorok, emellett továbbra is látható lesz a képernyőn, a Tények műsorvezetőjeként.

A most távozó Gábor Lászlót februárban bízták meg az Aktuális műsorok főszerkesztőségének vezetésével, miután György Bence elhagyta a csatornát. Bő egy hónappal később most ő is megy.

A most távozó Gábor László a 2000-es évek elején Bárdos Andrással együtt érkezett a csatornához.