Indul egy tévéműsor, amelynek vezetői nem vállalják az arcukat

Rekop György TrollFoci
Vágólapra másolva!
A SportKlubon rendhagyó műsor indul, amelyet Rekop György mellett két maszkos fiatalember vezet: ők a TrollFoci adminjai, jön az oldal tévés változata.
Vágólapra másolva!

Képernyőre költözik a Facebookon több mint 220 ezer követővel rendelkező TrollFoci. A SportKlubon április 1-jén rajtoló tévés változat műsorvezetője Rekop György stand-up komikus lesz, de állandó szereplő lesz a TrollFoci két adminja, Levente és Lacika is – ők azonban nem akarták vállalni az arcukat, ezért állandóan maszkot fognak viselni.

Nem akarják vállalni az arcukat Forrás: SportKlub

Minden adás Rekop sportos stand-upjával kezdődik, majd következik egy riport, később pedig egy vendég is tiszteletét teszi a stúdióban – az első alkalommal éppen Dombi Tibor labdarúgó, akiről rengeteg mém született már. Rekop egyébként maga is nagy rajongója a TrollFocinak: „Futballszerető emberként találkoztam a TrollFocival és már a kezdetek kezdetén elkezdtem mémeket küldözgetni nekik” – mondta. Íme, az új műsor ajánlója:

Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója szerint "a sport a szórakoztatóipar része, és a humor ennek nélkülözhetetlen eleme". Ennek jegyében a csatorna már több formabontó sportműsort indított, például az Aranylövés Puzsérral című talkshow-t vagy a 3 menet Havas Henrikkel című produkciót.