David Duchovnyt már nem rémíti meg semmi

2015.04.03. 19:28

David Duchovny legközelebb egy Charles Manson után nyomozó rendőrt fog játszani, most beszélt először új munkájáról.

Az Egyesült Államokban május 28-án indul az Aquarius című sorozat, amelyet tavaly mi is listáztunk az ígéretes szériák között. David Duchovny egy Los Angeles-i zsarut fog játszani benne, aki egy eltűnt személy után nyomozva eljut Charles Mansonhoz – még mielőtt a férfi ismertté válna sorozatgyilkosként.

Az X-akták és a Kaliforgia után már nem tudják megijeszteniForrás: AFP/Elsa

"Megcsináltam az X-akták-at – már semmi nem tud megrémíteni. De mondhatnám azt is, hogy megcsináltam a Kaliforgiá-t – már semmi nem tud megrémíteni" – mondta Duchovny az NBCUniversal sajtónapján, amikor megkérdezték tőle, hogy nem tartja-e túl félelmetesnek a sorozat témáját.

A színész szerint kifejezetten érdekes a szériában, hogy a hatvanas években játszódik, így a nyomozáshoz nem veszik igénybe a modern technikát – nem férnek hozzá olyan cuccokhoz, amelyeket a Helyszínelők-ben használnak, mindenben csak a saját agyukra, a saját képességeikre hagyatkozhatnak.

Duchovny elmondta azt is, hogy szerinte az Egyesült Államok nagyrészt Charles Manson miatt lett Reagan és Bush országa, a sorozatgyilkossághoz – amely többek között Roman Polanski egykori felesége, Sharon Tate életét követelte – ugyanis sokak szerint a Manson által is vallott hippi ideológia vezetett.

Duchovny legutóbb egy sörreklámmal borzolta a kedélyeket, aztán az X-akták tervezett feltámasztása miatt foglalkozott vele a sajtó – az Origónak pár éve nyilatkozott a Kaliforgia kapcsán.    

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK