Hangos szóváltásokkal folytatódik a TV2 műsora

A konyha ördöge, Bereznay
Vágólapra másolva!
Bizalmatlan tulajdonossal és komoly anyagi gondokkal küzdő étteremmel találja szemben magát a TV2 séfje a szerda esti adásban. Bereznay Tamásnak egy igazán makacs család konyháján kell rendet raknia, ahol a legnagyobb feszültséget az okozza, hogy három generáció dolgozik együtt.
Vágólapra másolva!

A budapesti Korona étterem tulajdonosa, Salamon György csak édesanyja és fia miatt tart még mindig ki a komoly anyagi gondokkal küzdő vállalkozás mellett. A család helyzete kilátástalan, ennek ellenére a segítő szándékkal érkező Bereznay Tamásnak nem volt egyszerű dolga. Hiába a csőd szélén álló étterem, mindenkinek megvan a maga elképzelése, amiből nehezen enged. Így A konyha ördögének legújabb adásában feszült pillanatokra és hangos szóváltásokra számíthatnak a nézők.

A család folyamatosan ellenkezett Bereznay Tamással Forrás: TV2

"A Salamon család kilenc éve bérli a helyet, az egész család belefáradt a kialakult napi rutinba. Érthető a fásultságuk, nincs sikerélményük, nincs pozitív visszajelzés, ráadásul nem látják úgy a hibákat, mint egy külső szemlélő. Fel kellett őket rázni, és korántsem volt egyszerű dolgom. Három generáció dolgozik együtt és mindenki nagyon határozott véleménnyel rendelkezik a családban, még a tizenhét éves Igorral is komoly küzdelmeket folytattam" - mesélte.

"Egytől egyig mindegyikük megharcolt a maga igazáért, eleinte folyamatosan ellenkeztek, bármit is mondtam. Ráadásul jó pár technikai probléma is nehezítette az étterem működését, folyamatosan lecsapták a gépek a biztosítékot, mindennapos volt az áramszünet, a bárpult talapzata szétrohadt, hogy csak pár dolgot említsek. Az átalakító csapatra is komoly feladat hárult ebben a pár napban."