Esélyes bukott el az Éden Hotelben

Kiejtette magát Snezi az Éden Hotelből
Vágólapra másolva!
Csak hárman támogatták az ellenfelet rosszul választó Snezit, az április 15-i adásban ki is esett. A cikk alján szavazhat!
Vágólapra másolva!

Loki, Adrienn, Peti, Nóri és egy sor másik játékos is Marianna mögé állt az Éden Hotel párbaján, így Snezi esett ki – annak ellenére, hogy ő választhatott ellenfelet. „A cél szentesíti az eszközt, de undorítónak érzem magam" – kommentálta döntését Peti, aki a legtaktikusabb játékos a valóságshow-ban. Gyula voksa már nem osztott, nem szorzott, Snezinek kellett összepakolnia holmiját, hiszen mögötte csak hárman álltak.

Kiejtette magát Snezi az Éden Hotelből Forrás: TV2

„Ha Tinára vagy Nórira teszi, visszajön" – kommentálta a lány kiesését Loki, aki szerint fölöslegesen kockáztatott a kihívó fél.

Snjezana 24 éves, édesapja bosnyák, édesanyja magyar. Budapesten él, revütáncosként dolgozik. „Saját elmondása szerint nagyon céltudatos, amit el akar érni, azt általában mindig eléri. A lányoknak van tőle félnivalója, mert nagyon jól kijön a férfiakkal. A hotelben szerinte biztos nem fog szerelembe esni, mert sok minden kell ahhoz, hogy egy férfi megfogja" – írta róla a műsor oldala beköltözéskor.

Szavazzon!

Ki a legvonzóbb nő a műsorban?