Csúnya titokra bukkantak Ben Affleck családjában

Ben Affleck
Vágólapra másolva!
Csúnya titokra bukkantak a Finding Your Roots című családfakutató műsorban, ami miatt Ben Affleck kiakadt, ki is vetette az ominózus részt a vele foglalkozó adásból.
Vágólapra másolva!

Újabb sztorival gazdagodott a Sony körüli hackerbotrány, miután a WikiLeaks kiszivárogtatta az ellopott adatokat. Ezek között olvasható az a levelezés, amelyet a Finding Your Roots című családfakutató műsor vezetője és producere, Henry Louis Gates Jr. folytatott a Sony Entertainment elnökével, Michael Lyntonnal.

Kényelmetlen volt számára a családi múlt Forrás: AFP

A levelek szerint némi vita után cenzúrázták azt a 2014. októberi adást, amelyben – Khandi Alexanderé és Benjamin Jealousé mellett – Ben Affleck családfáját is felgöngyölítették: egy ágat azonban lenyestek róla, mégpedig a színész kérésére. Kiderült ugyanis, hogy Affleck egyik őse rabszolgákat tartott, ami a kései utódot meglehetősen kellemetlenül érintette.

Az ügy kipattanása után a műsort adó PBS vizsgálatot rendelt el, Affleck pedig már bocsánatot kért a Facebookon: "Nem akartam olyan tévéműsort a családomról, amelyben egy rabszolgatartó fickó is szerepel. Zavart ez az egész. Már maga a gondolat rossz szájízt hagyott bennem" – írta.