Dühében le akarta mondani a forgatást a TV2 séfje

2015.04.22. 11:15

A konyha ördöge ismét nehéz helyzetben találja magát, az új epizódban egy igazán önfejű tulajdonossal kerül szembe. Bereznay Tamás eddigi legnehezebb feladatát kapja az Öcsi Vendéglőben.

Bereznay Tamás mára már rutinossá vált a csőd közelébe jutott éttermek megmentésében, találkozott egy-két igazán önfejű és makacs emberrel. A budapesti Öcsi Vendéglő tulajdonosa, Reni azonban mindenkit felülmúlt folyamatos ellenkezésével, szókimondó, olykor nyomdafestéket nem tűrő megjegyzéseivel.

"Reni hihetetlenül makacs nőszemély, és akkor ezzel még finoman fogalmaztam. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a műsor történetének legküzdelmesebb forgatása volt. Annyira felbosszantott már az első napon, hogy komolyan úgy gondoltam, nincs értelme az egésznek és nem megyünk vissza a stábbal. Egyszerűen nem tudtam, hogyan boldogulok majd Renivel, mert semmiben nem volt partner. Mindenen nevetett, megvonta a vállát és érdektelen volt. A konyhában nem szeretem, ha komolytalanság van, főleg egy ilyen helyzetben. Értetlenül álltam az előtt, hogy az a legkevésbé vevő és partner, akinek az életét próbáljuk helyre rázni" - mondta a TV2 séfje.

Bereznay szerint ez volt a legküzdelmesebb forgatásForrás:TV2

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK