A Trónok harca színésznője az év legszexisebb női között

Emilia Clarke, Trónok harca
Vágólapra másolva!
Az FHM magazin idén is megszavaztatta olvasóit, amely alapján összeállt a 2015-ös lista a világ legszexisebb nőiről. A Trónok harca hercegnője, Emilia Clarke a kilencedik lett, de vajon kik tudták megelőzni?
Vágólapra másolva!

Tavaly második volt a listán, most pedig az FHM szerint a világ legszexisebb nője lett Michelle Keegan, egy brit színésznő és modell, akit az angolok kedvelt szappanoperájában, a Coronation Street-ben láthattunk több mint 850 epizódban. Az FHM ilyen képet készített róla, döntsék el olvasóink, hogy kiérdemelte-e a címet:

Michelle Keegan lett a világ legszexisebb nője 2015-ben Forrás: FHM

A második helyezett a K, mint Kardashian című valóságshow-ban feltűnt modell, Kendall Jenner lett, a harmadik pedig a tavaly még első helyen végzett Jennifer Lawrence. A legjobb tízben utána következnek: Kate Upton, Caroline Flack, Ariana Grande, Margot Robbie, Lucy Meckelburgh, Emilia Clarke és Kelly Brook.

Emilia Clarke a kilencedik lett Forrás: HBO

A százas listán több ismert tévés színésznő is található, a Modern család-ból ismert Sofia Vergara például a 17. lett, de nem maradt ki Kaley Cuoco (Agymenők, 51.), Olivia Wilde (Doktor House, 55.), Nathalie Emmanuel (Trónok harca, 75.) és Christina Hendricks (Mad Men – Reklámőrültek, 82.) sem, hogy csak egy párat említsünk közülük – az alábbi képen Hendricks látható, mi jóval előrébb vettük volna.

Christina Hendricks a 82. a listán Forrás: AFP/Frazer Harrison

A lista iránti érdeklődés mértékét mi sem jelzi jobban, mint hogy az FHM szervere többször összeomlott, miközben a cikket próbáltuk összerakni. A teljes névsor elérésével itt próbálkozhat.

Szavazzon!

Ön szerint ki a világ legszexisebb nője?