Háborús dráma jön az Így jártam anyátokkal vidámsága után

Mercy Street Josh Radnor
Vágólapra másolva!
Az Így jártam anyátokkal Ted Mosbyja, vagyis Josh Radnor a Mercy Street című polgárháborús drámában tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

A PBS bejelentette, hogy Josh Radnor is szerepelni fog a Mercy Street című hatrészes sorozatban, amely az amerikai polgárháborúba viszi vissza a nézőket. A széria két önkéntes nővért mutat be, akik ellentétes oldalon állnak, miközben Radnor egy polgári katonai szolgálatra behívott orvost fog játszani, aki egy déli, rabszolgatartó családban nőtt fel – az Így jártam anyátokkal óta ez lesz az első szerepe.

Az első kép a Mercy Streetből Forrás: PBS

A két nővér egyikét Mary Elizabeth Winstead alakítja, akit újabban a The Returned című szériában láthattunk, a Die Hard-sorozat utóbbi részeiben pedig a Bruce Willis által alakított John McClane lányát, Lucyt játszotta. A másik nővért a tévénézők számára eddig ismeretlen Hannah James játssza, de feltűnik többek között Gary Cole és a Carrie naplójá-ban a fiatal Carrie Bradshaw-t alakító AnnaSophia Robb is.

A Mercy Street producere Ridley Scott lesz, David W. Zuckerrel együtt, aki korábban olyan sorozatokban közreműködött, mint a Gyilkos számok, A katedrális vagy A férjem védelmében.