Valaki követi Szikora Róbertet

szikora róbert, x-faktor 2014
Vágólapra másolva!
Szikora Róbert is tapasztalta már, hogy mire képesek a fanatikus rajongók. 
Vágólapra másolva!

Nem csak külföldön fordul elő, hogy egy tévés műsorvezetőért vagy színészért túlságosan is rajonganak néhányan. Itthon sem ritka, hogy a hírességek háza előtt szobroz valaki hosszasan, minden fellépésen az első sorban féltékenykedik a többi rajongóra vagy megszerzi bálványa telefonszámát, és éjjel-nappal zaklatja. Nemrég Vastag Csaba menedzsere akadt ki újfent az őrült rajongók miatt, de nem az x-faktoros az egyetlen, akinek nincs nyugta. Csobot Adél, Király Viktor és Solti Ádám is tapasztalta már, hogy egyesek bátran túllépik a határt, ők itt meséltek az Origónak.

Az X-Faktor mentorának is voltak kellemetlen pillanatai. Szikora szerint a fanatizmus nem csak a gátlásokat győzi le, de olykor a félelmeket is, ennek köszönhető, hogy sok rajongója tartott vele, amikor véradásra hívta őket. " A templomba is sokan követnek, többen felnőttként keresztelkedtek meg, és lettek elsőáldozók. Elkötelezett rajongóim gyakran tetováltatják magukra az R-GO nevét és az aláírásomat. De olyan is van, aki a hajába nyíratta a zenekar nevét" - mondta az Origónak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Számtalan példát tudnék említeni, volt olyan eset, amikor egy hölgy azt állította, hogy én vagyok a gyermeke apja. Van olyan rajongóm, aki megváltoztatta a vezetéknevét Szikorára, amikor pedig megszületett a kisfia, természetesen Szikora Robika lett. Amikor épült a házam, többször előfordult, hogy a rajongók kavicsokat gyűjtöttek a kertemből, mint Szikora Róberthez tartozó relikvia. Van olyan lány a mai napig, aki állandóan lesben áll, bárhova megyek, mindig követ biciklivel" - mesélte.