A legdögösebb csajok a Survivorből

Survivor csajok
Vágólapra másolva!
A Survivor az Egyesült Államokban már a harmincadik évadját zárja, ez idő alatt rengeteg csinos nő megfordult a realityben – mutatjuk a legdögösebbeket.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban május 20-án ér véget a Survivor harmincadik évadja, ami mellé még négy különkiadást is hozzászámolhatunk, így volt miből válogatnia a TV Guide-nak, amikor összeszedte a reality legcsinosabb női versenyzőit.

Natalie Tenerelli és Parvati Shallow Forrás: CBS / TV Guide

A fenti képen látható Natalie Tenerelli és Parvati Shallow közül előbbi a Survivor: Redemption Island című kiadás legfiatalabb játékosa volt, tizenkilenc évesen indult, és be is került a legjobb háromba. Shallow a Cook-szigeteken forgatott évadban a játék második felében kiesett, Mikronéziában viszont már nyerni tudott, pár későbbi szezon kísérőműsorait is megkapta.

Andrea Boehlke Forrás: CBS / TV Guide

A fenti szőkeség, Andrea Boehlke szintén a Redemption Island-ben tűnt fel, egyszer vissza is térhetett a játékba, miután kiszavazták. Később szerepelt a Survivor: Caramoan-ban is, azonban ott sem került be a legjobbak közé – ellentétben a TV Guide listájával, amelyet itt nézhet meg teljes egészében.

A Survivor a világ számos országában ment vagy megy, nálunk két évadot ért meg 2003-2004-ben. A Survivor – A sziget címen futott műsort Stohl András vezette, az első kiadást Molnár Tünde, a másodikat Hankó Dávid nyerte.