Máig egy párt alkot az Éden Hotel két játékosa

2015.05.14. 12:18

Az Éden Hotel két játékosa, Adrienn és Patrik gyorsan egymásra talált a TV2 realityjében, a kiesés után újra felvették a kapcsolatot és a valóságban is egy párt alkotnak. A lány a szüleinek tett ígérete miatt megbánta, hogy lefeküdt párjával a kamerák előtt, az Origónak pedig azt is elmesélte, mit csinálna másképp, ha újra beköltözhetne.

Eleinte fura volt, hogy kamerák nélkül találkoznak, egyelőre ismerkednek egymással. "Nagyon jó érzés volt újra látni Patrikot, átölelni és érezni a közelségét. De egyúttal kicsit furcsa is volt, hogy ezt kamerákon kívül is megtehetem, és nem néznek minket. Izgultam az első találkozás miatt, de pozitívan sült el" – mesélte.

Egyelőre nem laknak együtt

"Amióta hazajöttünk, úgy gondoltuk, lehetőséget adunk magunknak arra, hogy megnézzük, kiállja-e a kapcsolatunk az idő próbáját. Az, hogy ez működőképes-e, vagy sem, ki fog derülni. Fordítva működik, mint általában az életben: előbb laktunk együtt, most pedig igyekszünk minél jobban megismerni egymást, de nem költözünk össze" – részletezte.

Máig együtt vannakForrás: Éden Adrienn

Hamarabb kezdene el játszani

Az adásokat visszanézve jött rá, hogy nem mindenki volt egyenes, sokan az első perctől kezdve taktikáztak. "Összevágva, az interjúkkal kiegészítve állt össze teljesen a kép, hogy kinek mi volt a szándéka odabent, és hogy valójában ki mit gondol a másikról."

Szemtől szembe nagyon kevesen voltak őszinték, ez most az adásokat visszanézve is bebizonyosodott.

"Ha újrakezdhetném, sokkal hamarabb elkezdenék játszani, taktikázni és odafigyelni arra, hogy ki a jó színész, és ki mond igazat. Sok emberben csalódtam, de nagyon jó önismereti játék volt ez az egész, sokat tanultam belőle, ami a jövőben a hasznomra válhat. Nagyon bánom, hogy megszegtem azt az ígéretemet, amit a családomnak tettem, és lefeküdtem Patrikkal az Éden Hotel-ben. Sajnálom, hogy csalódást okoztam a szüleimnek. Mivel végig kitartottam mellette, és itthon is folytatódik a kapcsolatunk, ezért azt hiszem, nincs okom szégyenkezni" – mondta.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK