Nők tucatjai körül pörög Istenes Bence

istenes bence
Interjú Istenes Bencével, az RTL Klub műsorvezetőjével. Újságíró: Apats Gábor
Vágólapra másolva!
Párkereső műsor érkezik az RTL-re ősszel, de már nyáron forgatnak.
Vágólapra másolva!

Noha a Hungary's Got Talentnél is felmerült a neve, a nagy show-t nem ő kapja, viszont társkereső műsort bízott rá az RTL Klub.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

"Azt hiszem, ebben a műsorban igazán megmutathatom önmagamat, a műsorvezető szerepén ugyanis szerintem nagyon sok múlik. A társkeresős show-nak leszek a házigazdája, ahol fiatalok keresik a párjukat. Műsorvezetőként természetesen megpróbálok majd segíteni nekik a döntésükben, azt hiszem, néhány jó tanáccsal is el tudom majd látni őket" – magyarázta a Blikknek.

Az Origónak elmondta, hogy egy valóságshow valóban könnyedebb, lazább műfaj, és a nézők többsége valószínűleg azt gondolja, hogy az áll hozzá közelebb, pedig az X-Faktor-t is legalább annyira kedvelte. "Minden műsornak megvan a maga szépsége. Az évek során komolyodtam, de nem komolyodtam meg. Nyilván csináltam hülyeségeket, követtem el hibákat, emberileg és szakmailag is, amikből aztán igyekeztem tanulni. Azt hiszem, tíz év múlva sem leszek egy halálosan komoly ember, de azért komolyabban állok bizonyos dolgokhoz, mint, mondjuk, két évvel ezelőtt" - mondta egy nagyinterjúban lapunknak.