Ősztől több mint negyven új sorozatból válogathat

Blindspot - Season Pilot NUP_167897 select retouched single BLINDSPOT -- "Pilot" --  Pictured: Jamie Alexander as Jane Doe -- (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)
BLINDSPOT -- "Pilot" -- Pictured: Jamie Alexander as Jane Doe -- (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államokban a tévéiparban ilyentájt zajlik az upfronts, aminek során a producerek közlik, hogy mely pilotokból rendelik meg a sorozatot is. Az országos amerikai csatornák már több mint negyven szériára igent mondtak, lássuk! 
Vágólapra másolva!

Az öt országos adó, az ABC, a CBS, a CW, a FOX és az NBC összesen több mint negyven szériát rendelt már meg az év elején látott pilotok alapján. Az ígéretes bemutatkozásokat összegyűjtő cikkünkkel annak idején nem lőttünk nagyon mellé.

Eva Longoria új sorozatát már korábban megrendelték Forrás: AFP/Slaven Vlasic

A Scream Queens-ből és Eva Longoria új sorozatából, a Telenovelá-ból már akkor megvolt a teljes évados megrendelés, de legalább egy szezon már biztosan érkezik a Supergirl-ből, a Gyilkos elmék második spin-offjából és a Különvélemény sorozatváltozatából is.

A Blindspot elején egy meztelen, amnéziás nőt találnak, tele tetoválásokkal Forrás: NBC

Jön a Blindspot (a fenti képen), a Frankenstein Code és a Quantico is, emellett pedig indul többek között a Lángoló Chicago-hoz kapcsolódó Chicago Med és a Vámpírnaplók alkotójától, Julie Plectől származó Cordon.

A DC Comics tévés univerzuma a Legends of Tomorrow-val bővül tovább, Ken Jeonggal, a Másnaposok Chow-jával érkezik a Dr. Ken, feltámad a Hősök, valamint jön a Csúcsformában tévés verziója és Jennifer Lopez új szériája, a Shades of Blue is – a TV Guide által összerakott teljes listát itt találja, de ehhez jönnek még a kábeltévés megrendelések is.