Bizalmi problémák vannak az Éden Hotelben

Vágólapra másolva!
Az Éden Hotel kiesője szerint nem taktikai, hanem bizalmi hibát vétett a párválasztó ceremónián. Geri mindössze öt napot töltött a TV2 realityjében Costa Ricán.
Vágólapra másolva!

"A beköltözésem első öt perce volt nagyon nehéz, féltem attól, hogy fognak felém nyitni a játékosok, hogy fogok velük kijönni. Leültünk a kanapéra és megláttam Laurát, aki hosszú fehér ruhában volt, barna bőrű és kék szemű, pont az ilyen mediterrán típusú lányokat szeretem. Nagyon tetszett, de később alakult ki a kapcsolat."

Bizalmi problémái voltak

Már az elején érezte, hogy lehetne köztük valami, a negyedik napon elcsattant az első csók, majd Geri kiesett. "Bizalmi problémák voltak. Nagyon megbíztam Petiben és bíztam abban, hogy rábeszéli Orsit arra, hogy tartson benn a játékban. Vakon megbíztam benne és Orsival se volt rossz a kapcsolatom. Mindig néztem őket, de Bencével nem nagyon kommunikáltak, illetve éjszaka titokban, mikor senki nem látta" - mesélte a Mokkában.

Laurát viselte meg leginkább a kiesése Forrás: Éden Hotel / Facebook

"Büszkén estem ki, Orsi nagyon jól játszott, kemény ellenfél volt" - tette hozzá.

Lovagoltak az óceánparton, pezsgőztek a naplementében és egzotikus ételeket kóstolhatott, elmondása szerint csodás élményekkel tért haza.

Szavazzon!

Miért jó a műsor?