Egyes források szerint Azurák Csaba küldte el a TV2-től Andor Évát. A Tények műsorvezetőjét március 24-én nevezték ki az aktuális műsorok főszerkesztőjévé, állítólag Andor Éva azóta félt attól, hogy távoznia kell a csatornától. 

Ahogyan arról az Origo és a Life.hu is beszámolt szombaton, közös megegyezéssel távozik a TV2-től Andor Éva. A műsorvezető 13 évig dolgozott a kereskedelmi tévénél. 

Azurák dönthetett

A Blikk úgy tudja, Andor Éva menesztéséről korábbi műsorvezető társa, Azurák Csaba döntött. A lap televíziós berkekben jártas informátora azt mondta, Azurák azért döntött így, mert Andor Éva nem illett bele a Tényekkel kapcsolatos jövőbeni szakmai elképzeléseibe. 

A csatorna szombaton közölte, hogy Andor Éva távozikForrás: TV2

A lapnak a volt TV2-s műsorvezető egyik ismerőse azt mondta, hogy amióta a párját kirúgták a TV2-től március végén, Andor Éva tartott attól, hogy egyik nap majd úgy megy be dolgozni, hogy közlik vele: itt a vége. Miközben itt tanulta meg az egész szakmát, hiszen még gyakornokként került ide, itt járta végig a szamárlétrát – tette hozzá a magát megnevezni nem kívánó informátor. A lap kereste az ügyben Andor Évát és Azurák Csabát is, ők azonban nem akartak nyilatkozni.