Puzsér Róbert már beszólt az RTL-nek

Puzsér Róbert
Vágólapra másolva!
Még el sem indult a Szelfi, de az egyik szereplő már kiakadt. Persze az RTL dolgozott már Puzsérral, aligha lepődtek meg a produkció készítői.
Vágólapra másolva!

"Kicsit átbaszva érzem magam. Amikor aláírtam az RTL-hez, még az eredeti Connected cím alatt futott a műsor terve. Időközben a nagyon kreatív céges döntéshozók - akik kizárólag nyugat-ukrajnai pronyóságban bírnak gondolkodni, és még a külföldön bevált formátumot és képesek lepusztítani a saját ízlésükhöz - a széria címét a rendkívül kínos hangzású Szelfire módosították. Az asszosziációs tér szerintük inkább legyen a tizenéves plasztik-picsák világa, mint a Nokia klasszis imázsa. Na sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma, remélem faszán vágták, és a káromkodás meg a kritika nagy része bentmaradt" - írta oldalára a kritikus.

Puzsér közben meg is magyarázza, hogy miért vállalt valóságshow-t, ami itthon nem egy túlértékelt műfaj. "Két hónapja igent mondtam az RTL-nek egy új formátumú tévés videónapló elkészítésére. Egyrészt, mert úgy gondolom, hogy a reality is egy kommunikációs forma, amit nem szükségszerűen kell megtölteni stricikkel, kurvákkal, faszpörgető retardáltakkal, vagy a vidéki diszkók atlétás-suhogós, slusszkulcspörgető alfahímjeivel. Ahogy bármit, úgy ezt is lehet tartalmasan csinálni. Amennyire nem érdekelnek Győzike meg Berki hétköznapjai és gondolatai, annyira kíváncsi lennék mondjuk Laár András vagy Pintér Béla világára" - elmélkedik.

Puzsér realitybe megy Forrás: Origo

A TV2 ismert arca, Hajdú Péter is gyakran feltűnik majd az RTL II-n, hiszen a tárgyalásokon is forgattak. Puzsérnak fontos, hogy nincs előre megírt forgatókönyv, nincs forgatócsoport, és a kamerát maga kezeli.

Mint korábban írtuk, új műfajjal, a videonapló-sorozattal ismerkedhetnek meg az RTL II nézői június 8-án, ekkor kezdődik a Szelfi. Részben reality, részben sorozat, de egyik sem igazán: a hat főszereplő három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, majd ebből a rengeteg nyersanyagból állt össze a negyven epizód.

Szavazzon!

Ki legyen még ebben a műsorban?