Mást műtöttek meg Sebestyén Balázs helyett

sebestyén balázs
Vágólapra másolva!
Több újság közölte a hírt, hogy Sebestyén Balázs az otthonában balesetet szenvedett, majd sürgősen meg is kellett műteni a kezét. A reggeli Morning Show-ban azonban kiderült, hogy ez nem igaz: az egyik bulvárlap a műsorvezetőt összekeverte a motorversenyző Sebestyén Péterrel, Balázsnak semmi baja.
Vágólapra másolva!

Sebestyén Balázs az egyik reggeli rádióadásban mesélte a hallgatóknak, hogy otthon húzódzkodott azon a rúdon, amit ő szerelt az ajtófélfák közé, az instabil szerkezet azonban összeomlott, és leesett róla. Elmondta, hogy talán orvosnak is meg kellene mutatnia a sérülést, de komolyabb baja nem történt.

Ma reggel, mikor megérkezett a stúdióba, Rákóczi Ferenc és Vadon Jani viccelődve faggatták, hogy milyen volt a műtét, amiről az egyik bulvárlapban olvastak.

"Néztem hülyén, hisz a cikkből tudtam meg, hogy össze kellett csavarozni a kezemet"

– mondta el a mai adásban. A cikkben nagy meglepetésére ő maga is nyilatkozott, és az orvos is megszólalt, aki állítólag a műtétet végezte.

Nem került kórházba, nem igaz a hír Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Hogy jött egy ártatlan sztoriból az, hogy valakinek összecsavarozták a kezét?" – tették fel a kérdést a rádiósok, és megadták a választ is. Sebestyén Balázst az újság összekeverte Sebestyén Péter motorversenyzővel, aki egy angliai versenyen sérült le.

A Morning Show-ban felhívták a klinikát, a bulvárlapnak nyilatkozó orvos elmondta, hogy ő a motorversenyző hogylétéről mesélt. A neveket összekeverő újságot is próbálták elérni telefonon, de senki nem vette fel a telefont. Sebestyén Balázs elmondta, hogy bár lenne oka rá, nem haragszik az eset miatt, annak viszont örült volna, ha valaki kiáll, és csak annyit mond, hogy elnézést, hibáztunk.