Súlyosan megsérült Pordán Petra a SportKlub Helló, Angyalok! című műsorának forgatásán. Magát okolja, amiért izomrost szakadást szenvedett és várhatóan három hónap gyógyulás vár rá.

"A legutóbbi forgatáson a súlyemelést próbáltuk ki a csajokkal, alaposan bemelegítettünk, majd felkerültek a súlyok a rúdra, húsz kilót kellett kinyomnom" - mesélte.

"Szteroid injekciót és fájdalomcsillapítókat kaptam, de így sem tudtam napi két-három óránál többet aludni. Ez így ment több mint egy héten keresztül, napi huszonnégy órában fájt a hátam. A sportorvos kineziológiai tapaszokat javasolt és kimondta, hogy izomrost szakadást szenvedtem. Szerencsére a tapaszok használnak, a kialakult ödéma is egyre kisebb, de valószínűleg még három hónap kell a teljes gyógyuláshoz" - részletezte.

Hamarosan újra sportolni fogForrás: SportKlub

A SportKlub közleménye szerint valószínűleg rosszul melegített be, ezért sérült le a gyakorlat során. Alapszinten hamarosan újra sportolni fog, de egy darabig nem lesz komoly ellenfél a másik két lány, Tücsi és Laura számára a Helló, Angyalok! -ban.