Új híradós érkezik a Tényekbe

Vitányi Judit
Vágólapra másolva!
Június 6-án, szombaton Pachmann Péter oldalán debütál a TV2-n a Tények új híradósa, Vitányi Judit. A műsorvezető közel tízéves televíziós tapasztalattal, a TV2 Akadémia elvégzése után csatlakozik a Tények csapatához.
Vágólapra másolva!

Új műsorvezető mutatkozik be szombat este a Tények nézőinek. Június 6-tól Pachmann Péter új műsorvezető társa a TV2 hírműsorában Vitányi Judit lesz. Judit 2006-ban kezdett el televíziózni a Debreceni Városi TV-nél, később a Magyar Televízió Regionális Stúdiójánál, majd újra a városi tévénél dolgozott a cívisvárosban.

2015-ben a TV2 Akadémia hallgatójaként végzett, és innen vezetett egyenes út a Tények műsorvezetői székébe. A híradós a karrierje eddigi legfontosabb állomásának tekinti az új munkáját.

Vitányi Judit a Tények új műsorvezetője Forrás: TV2 Sajtószoba

"Nagyon megtisztelő, hogy a csatorna engem választott. Izgatottan várom a szombati első adást. A héten már többször próbáltam Pachmann Péterrel, úgy érzem, jól fog működni a párosunk a képernyőn" - nyilatkozta Judit, aki a tévézés mellett a zene szerelmese is, a Debreceni Egyetem zeneművészeti karán gitárművészként mestervizsgázott.