Nem zavarta meg a Barátok közt nézőit a váltás

Barátok közt
Vágólapra másolva!
Az új producer alatt ugyanúgy megy a munka, a sorozat teljes lakosságban a legnézettebb volt a múlt héten, célcsoportban is csak a Dr. Csont verte.
Vágólapra másolva!

Felfelé halad a Médialiftben Jakupcsek Gabriella, mivel a Magyarország, szeretlek! alatt végig nőtt a Duna TV nézettsége. Vasárnap este nagyjából ez volt az egyetlen műsor, amit nagyobb tömeg nézett a közmédián, időszakosan meg is előzte a TV2-t a teljes lakosságban. Ugyancsak felfelé halad Rékasi Károly a Barátok közttel,

az RTL Klub szappanoperája volt a legnézettebb műsor a múlt héten,

955 ezer tévézővel. Lefelé utazik viszont Jamie Foxx, mivel a Miami Vice című film a TV2-n nem izgatta fel különösebben a nézőket.

Alább a 20 legnézettebb műsor listája található, az első hat helyen RTL Klub-os sorozattal, híradóval. A TV2-n a Tények a legnézettebb, amióta vége Az ének iskolájának. A Duna TV-n a finn-magyar Eb-selejtezőt nézték nagyobb számban, ez volt a közmédia legnépszerűbb kínálata a múlt héten. A lottóláz csillapodott az ötmilliárd forint elvitele után, de a lottósorsolás még így is befért a top 20-ba.

Forrás: Origo / Nielsen

A legnézettebb csatorna újfent az RTL Klub lett, de teljes lakosságban, egész napot vizsgálva minimális volt az előnye a TV2 előtt. A Duna befutott harmadiknak, a többi az oszlopgrafikonon látható. Ínyenceknek: a Paramount Channel megelőző 4 hetes átlagának majdnem kétszeresét hozta a héten, a három Jurassic Park-filmnek köszönhetően - ezek szerint van kapcsolat a negyedik film mozis kampánya és a tévében leadott korábbi részek nézettsége között.

Forrás: Origo / Nielsen

Alább látható még a vasárnap este, némi RTL-fölénnyel. A Duna TV szépen emelkedett, de a vetélkedő után hirtelen elveszítette nézői felét.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.