Napi 24 órában tudna Dr. Csontot nézni?

Dr. Csont
Vágólapra másolva!
A krimi műfaja itthon roppant népszerű, erről programigazgatók hosszan tudnának mesélni. Mostanában a Dr. Csont a magyarok nagy kedvence, hétfő este is bizonyított.
Vágólapra másolva!

Lefelé tart a Médialiftben Bérczesi Róbert, ugyanis a Szelfi nem nagyon akar beindulni az RTL II-n, legalábbis nézettségben nem.

A formabontó reality hétfő este 1,1 százalékot hozott 18-49-ben és teljes lakosságban egyaránt.

Oszter Alexandra utazik vele lefelé, ha jól vettük ki, ő volt a házigazda a Hal a tortán tegnapi adásában a TV2-n. Ez a műsor sem izgatja fel a tévézőket, jóllehet, ismétlésről van szó. Emily Deschanel viszont szinte suhan felfelé, a Dr. Csont veszettül népszerű mostanság, ennek örülhet az RTL Klub.

Alább látható június 15-e estéje, a főbb csatornák nézettsége látható. Ma a 18-49-es korcsoportot nézzük, ebben együtt haladt a Tények és az RTL Híradó, utána a Fókusz, majd az Éjjel-nappal Budapest volt a favorit. Mint látható, a Barátok közt és a Dr. Csont adásideje alatt a TV2 lenn, a középmezőnyben dulakodott a Film+ csatornával, a Coollal és a Viasat3-mal. A Dunán a Kékfény bűnügyi híreit még nézték úgy-ahogy, utána csendben elkapcsoltak a nézők, jobbára fikciós bűntényekre.

Forrás: Origo / Nielsen

Mutatjuk alább oszlopdiagramon a csatornák átlagait az ötven éves kor alatti felnőtt nézőnél, sok kommentár nem nagyon szükséges. Az RTL toronymagasan vezet, de az M1 nemzeti hírcsatorna is felbukkant a top 10-ben.

Forrás: Origo / Nielsen

Ha kíváncsi arra, hogy a Nielsen hogyan méri a tévétársaságok nézettségét, akkor kattintson ide.