Putyinból és Castróból is lehet realitysztár

NATO Vlagyimir Putyin
2645375 06/18/2015 June 18, 2015. President Vladimir Putin during a meeting with Russian industrialists held as part of the 2015 St.Petersburg International Economic Forum. Michael Klimentyev/RIA Novosti
Vágólapra másolva!
A Survivor és a Voice producere, Mark Burnett a világ vezető politikusairól készítene egy sorozatot, Vlagyimir Putyint már meg is környékezte.
Vágólapra másolva!

A reality műfajának egyik legnagyobb arca, Mark Burnett jelenleg egy olyan sorozaton dolgozik, amely befolyásos politikai vezetőket mutatna be – nem a karrierjük szempontjából, hanem a szabadidejükben, kvázi átlagemberként.

Hasonló vállalkozása volt korábban a Sarah Palin's Alaska című széria,

amelynek nyitó epizódja rekordot hozott a műsort adó TLC-nek, 4,95 millióan voltak kíváncsiak rá. Itt Palin sem Alaszka egykori kormányzójaként jelent meg, inkább lazacra horgászott vagy sütögetett a gyerekeinek.

Nem tudjuk, Putyin mit szólt az ajánlathoz Forrás: RIA Novosti/Michael Klimentyev

Burnett jelenlegi jelöltje Vlagyimir Putyin, de utána Fidel Castrót is célba venné. Az orosz elnököt már megkörnyékezte, rajta keresztül az ottani embereket és szokásaikat, valamint a természetet is bemutatná – azt viszont már nem árulta el, hogy Putyin mit szólt a megkereséshez.