A 100 legjobb pasi a tévéből, 1. rész: Nathan Fillion

fillion
Vágólapra másolva!
A kanadai származású Nathan Fillionért külföldön és itthon is odavannak a nők. A sármos színész nem csak a képernyőn, de a mozivásznon is megfordul, népszerűségét azonban kétségkívül a Castle című sorozatnak köszönheti. Vele kezdjük új cikksorozatunkat, melyben hétről hétre összesen száz jóképű tévést és sorozatszínészt mutatunk be, nem sorrendben.
Vágólapra másolva!

A túlélők című filmben kezdte karrierjét, majd néhány kisebb sorozatszerep után Steven Spielberg háborús mozifilmjében, a Ryan közlegény megmentésé-ben játszott. Bár nem kapott túl nagy szerepet, ez a munka mégis ugródeszka volt az életében, innen kezdve több ajánlattal keresték meg.

A Firefly-ban Malcolm Raynolds kapitányt játszotta

Firefly

Feltűnt a Firefly című sci-fiben, amely rövid, de mégis kultikus lett, a Két pasi meg egy csajszi című sitcomban, később a Buffy-ban, a Lost-ban és a Született feleségek-ben is láthattuk kisebb szerepekben. 2009 óta játssza a Castle címszerepét, aki íróként a New York-i rendőrséggel együttműködve írja meg újabb történeteit - miközben számos bűnügy felderítésében segédkezik.

A széria itthon és külföldön is népszerű, az izgalmas sztorik mellett a színészpárosnak is köszönhető. A válogatás alatt állítólag százhuszonöt színésznővel tartott olvasópróbát, hogy a legmegfelelőbb páros kerülhessen képernyőre.

Énekes és pornós múlt

Eredetileg dráma tanárnak készült, de a főiskolai évek alatt a színészet felé fordult.

Sokszínűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy a fent említettek mellett egy pornóparódiát is elvállalt.

A sorozatnak az volt a lényege, hogy a pornófilmek elemeivel játszva elevenítik meg a sztorit, az aktus azonban végül mindig elmarad.

Egy vicces websorozatban, a Dr. Horrible's Sing-Along Blog-ban még énekelt is Neil Patrick Harris mellett, tényleg számos arcát megmutatta a különböző szerepekben.

Nagy videojátékos és zombirajongó

Legutóbb az Agymenők-ben vállalt egy cameót, a történet szerint egy étteremben fut vele össze Leonard és Raj. Egyszer felkerült egy listára, amin ötven olyan színész szerepelt, aki bármiben játszik, vonzza a nézőket - ez valószínűleg tényleg így van, közösségi oldalain rengeteg rajongója van, akikkel aktívan kommunikál.

A Castle hozta meg az igazán nagy sikert Forrás: ABC

A bal fülére süket színész lelkes rajongója a videojátékoknak, néhányban fel is tűnik, emellett pedig nagy könyvbarát. Segédkezett abban, hogy minél több gyerek juthasson könyvhöz, ezzel népszerűsítve az olvasást, valamint olyan könyvtárakat is támogat, amiknek nincs lehetőségük bővülni.

Nagy rajongója a Walking Dead-nek, amit vasárnap este a barátaival szokott megnézni.

Előszeretettel ír magánéletéről a sajtó, Fillion azonban meglehetősen bizalmasan kezeli párkapcsolatait. Többször felröppent a hír, hogy titokban megnősült, de ezek végül mind megcáfolódtak. Tavaly októberben ismerkedett meg Krista Allennel egy forgatáson, a nő egyébként korábban George Clooney párja volt.

Cikksorozatunkban nem rangsorolunk a száz legjobb pasi közt. A top 100-as női listánk első részét itt találja.

Önnek ki a kedvence? Írja meg nekünk!