Nyolc év elteltével is folytatnának egy tévésorozatot

Veronica Mars
Vágólapra másolva!
A Veronica Mars alkotójának, Rob Thomasnak nem volt elég a 2014-es film, nem zárja ki egy újabb évad lehetőségét.
Vágólapra másolva!

A Veronica Mars alkotója, Rob Thomas alapvetően új sorozata, az iZombie miatt volt jelen a Comic-Conon, és az ottani színészekkel is ült le a TVLine kamerája elé, Michael Ausiello azonban rákérdezett arra is, hogy a tavalyi film után tervez-e további folytatást a szőke tinidetektív kalandjaiból.

Thomas azt válaszolta, hogy egyelőre nem dolgoznak semmin, jelenleg elég munkát ad neki az iZombie, de nincs semmi kizárva, a korábbi főszereplő, Kristen Bell is benne lenne.

Elképzelhető, hogy lesz második film, de ugyanúgy jöhet egy limitált széria is,

ami természetesen a tévében menne.

Az író-producer azt is említette, hogy vonzza a Veronica Mars True Detective-féle változata, az azonban ebből nem derül ki pontosan, hogy a másik sorozat stílusát másolná-e le, vagy csak abban követné azt, hogy egy évadon belül lezárja a sztorit.

Kristen Bell mint Veronica Mars Forrás: Warner Bros.

A Veronica Mars eredetileg 2004 és 2007 között futott, Kristen Bell egy gimnazista lányt játszott, aki szabadidejében apja nyomozóirodájának segített be. A 2014-es filmben a címszereplő természetesen már nem volt középiskolás, ahogy a tervezett folytatás is a felnőttek világában játszódna.