Tillával és Majkával tér vissza az Ezek megőrültek

Tilla És Majka, Ezek megőrültek
Tilla és Majka vezetik majd a műsort
Vágólapra másolva!
Új részekkel tér vissza a képernyőre a TV2 szórakoztató műsora, az Ezek megőrültek. A szórakoztató produkció házigazdái Tilla és Majka lesznek, akik őrült feladatok elé állítják a celebeket.
Vágólapra másolva!

Néhány hét múlva visszatér a képernyőre az Ezek megőrültek, a játékos szellemű hírességek idén is három fős csapatokban, egymás ellen mérkőznek meg és olyan erőpróbákkal kell szembenézniük, ahol nem csak az ügyesség, de a jó feladatmegoldó képesség is fontos.

Tilla és Majka vezetik majd a műsort Forrás: TV2

Olyan játékokban mérkőznek meg, mint a Bitang petang, az Üldözési mánia vagy a Tojáskeltető.

A sztárokat a TV2 két műsorvezetője, Tilla és Majka irányítja majd.

"Amióta véget ért az Ezek megőrültek, rendszeresen kérdezték tőlem az emberek, hogy mikor folytatjuk, úgyhogy itt az ideje, hogy megismételjük a sikersztorit. Örülök, hogy Tilla lesz a partnerem, mert az ő jó értelemben vett infantilizmusa és humora passzol hozzám és a játékhoz is. Hétfő óta forgatunk, teljes az őrület" - mondta Majka.

"Bár ebben a formában még nem dolgoztunk együtt Majkával, de túl vagyunk a Sztárban sztár-on és egy közös Hal a tortán forgatási héten, ami alatt megismertük egymás személyiségét, humorát. Az Ezek megőrültek-ben mindezt a produkció javára tudjuk fordítani. A díszlet nagyon látványos, a játékok izgalmasak, a celebek pedig elképesztő vehemenciával ugranak a feladatoknak, biztos, hogy a nézők remekül szórakoznak majd - tette hozzá Tilla.

Még nem vezettek közös műsort korábban Forrás: TV2

Új arcok is lesznek

A huszonnégy vállalkozó kedvű celeb között lesznek olyanok, akik már Ezek megőrültek-veteránként térnek vissza, de többségük újonc lesz, akiknek fogalmuk sincs, mi vár majd rájuk. Az Irigy Hónaljmirigy tagjai ismét bevállalták a szereplést, új családtaggal is versenybe száll a Zámbó család, de Baukó Éva és Aleska Diamond is ott lesznek. Lesz olyan egykori sztárpár is a játékban, akik csak külön héten vállalták a forgatásokat, elkerülve a találkozást.