Érthetetlen dologra készülnek a Dr. Csont alkotói

Dr. Csont David Boreanaz Emily Deschanel
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, a következő tévés évadban lesz egy érdekes crossover a Dr. Csont és Az Álmosvölgy legendája között. De hogy kerül a fej nélküli lovas a kedvelt krimisorozatba?
Vágólapra másolva!

A FOX egy-egy epizód erejéig összeereszti két sorozatát, a Dr. Csont-ot és a Washington Irving klasszikusa alapján készült Az Álmosvölgy legendájá-t: a két széria alkotói vagy szereplői átlátogatnak egymás világába, vagyis létrejön egy crossover a produkciók között.

Mihez kezdenek majd a fej nélküli lovassal? Forrás: Fox

Az alkotók már a jelenlegi, végét járó tévés évadban meg akarták valósítani a találkozást, logisztikai problémák miatt azonban ez már csak a 2015/2016-os szezonban fog megvalósulni.

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy a crossovert miként képzelték el,

hisz a két sorozat között jóformán csak annyi hasonlóság van, hogy mindkettő a FOX-on megy – plusz mindkettőben gyakran bukkannak elő régi csontok.

Itt is akadnak régi csontok Forrás: FOX

Crossoverek hagyományosan a témában és műfajban egymáshoz közel álló szériák között szoktak megvalósulni, volt olyan, hogy a Helyszínelők és az NCIS, a Vészhelyzet és a Harmadik műszak, illetve a Simpson család és a Family Guy találkozott. Ritka a mostanihoz hasonló, merész kísérlet, de azért tudunk példát mondani.