Több munkáját is elbukta Rékasi Károly

2015.07.16. 13:16

A Mission Impossible 5 után tévésorozatban is más vette át a helyét.

A Foxon futó Harry Bosch, a nyomozó eheti részétől Jakab Csaba szinkronizálja a főhőst, a súlyos balesetet Rékasi Károly helyett. Jakab sem kezdő, már többször adta hangját Titus Wellivernek. A szinkron a Masterfilmben készül épp.

Mint korábban írtuk, elkezdődött a Mission Impossible 5. részének szinkronja, de Rékasi Károly balesete miatt nem tud ismét Ethan Hunt magyar hangja lenni. A filmet hazánkban forgalmazó UIP DUNA információja alapján kollégáját Széles Tamás fogja ebben a filmben helyettesíteni. A cég bízik Rékasi gyors gyógyulásában.

Rékasi Károly ősszel már forgathat a Barátok közttelForrás: baratok.hu

Az UIP Duna magyarázattal is szolgált: „A hirtelen előállt sajnálatos helyzetben helyettesítése azon a módon történt, ahogy általában egy fontos szerepre hangot szoktak választani a stúdiók: a forgalmazó és a szinkronstúdió is ajánl a szerepre általa alkalmasnak ítélt színészeket, közülük pedig a gyártó stúdió – jelen esetben a Paramount – szakemberei választják ki a szerintük legmegfelelőbb hangot, színészt. A Mission: Impossible – Titkos nemzet magyarországi bemutatója 2015. augusztus 6-án lesz" – közölte a vállalat a magyarszinkron.hu megkeresésére.

Rékasit sokan látják a Barátok köztben, de még többet hallják a nézők sorozatokban, filmekben. Olyan szériákban szinkronizált, mint az X-akták, a Drakula, a Chicago Hupe, a Dinasztia, A hálózat csapdájában, de filmlistája is impozáns: Gyűrűk ura, Top Gun, Feledés, Evolúció, Elfújta a szél, Trója, Sleepers - Pokoli lecke.