Nézzen 11 percet a roppant humoros új Muppet Show-ból!

Miss Röfi is visszatér
Vágólapra másolva!
Kedves figurák, jó poénok: ezzel a kisfilmmel győzték meg az illetékeseket végleg. És persze elektromos sokkolóval!
Vágólapra másolva!

Az alábbi videó nem hivatalos előzetese a sorozatnak, hanem egyfajta pilot, amit kifejezetten azért készítettek, hogy meggyőzzék az ABC tévétársaság vezetőségét arról, hogy 2015-ben is van létjogosultsága a világszerte ismert bábok tévés kalandjainak. A Comic-Con fesztiválon levetítették, állítólag olyan nagy siker volt helyben, hogy az illetékesek kitették a netre is tegnap.

Feltámad tehát a Muppet Show, amelyen generációk nőttek fel. Az Entertainment Weekly szerint olyasféle stílusban forgatják majd, mint A Stúdiót (30 Rock) vagy A Hivatalt (Office). A megrendelő ABC leírásában azt olvasni, hogy korábban nem foglalkoztak a karakterek magánéletével, de most a bábok kapcsolatai, szerelmei, összejövései és szakításai, csalódásai, vágyai is színre kerülnek.

Miss Röfi is visszatér

Az ABC a pilotot már elkezdte forgatni, az Agymenők, a The Big Bang Theory egyik kreátora, Bill Prady írta. A sztoriban Breki és Miss Röfi egy tévéshow-t próbál összehozni, és kíváncsian várjuk, mert arról is szó van, hogy felnőtteknek is szánják, nem csak gyerekeknek.

Gonzó trombitál

Szavazzon!

Visszatér a felnőttes Muppet Show. Mi lesz benne?