A 100 legjobb nő a tévéből, 4. rész: Alyssa Sutherland

Alyssa Sutherland
Vágólapra másolva!
A Vikingek sorozat hercegnője hirtelen lett ismert, 15 évesen már modellkedett.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről-hétre, a magyar és külföldi színészeket pedig nem rangsoroljuk. Egy szőke és egy barna nő után egy fekete hajú szépség jött – korábbi cikkeinket itt találja.

A viking vezért megcsalta Forrás: History

A jelenleg Los Angelesben élő, 1982-es születésű Alyssa Sutherland a History csatornán futó, első, saját gyártású, fikciós sorozata, a Vikingek egyik főszereplője. Karaktere szerint Aslaug hercegnőt alakítja meglehetősen hitelesen, finom vonásainak köszönhetően. A főszereplő klánvezért hódítja meg, aki miatta el is hagyja korábbi feleségét. De nem elég neki a mindenki által félve tisztelt, rettegett Ragnar – amikor az messzi tájakon hajózgat és kaszabolja a helyieket, a hercegnő összefekszik egy titokzatos idegennel, amiből aztán jelentős galiba származik.

20 részben játszott Forrás: History

Brisbane-ben, Ausztráliában született, 15 évesen már modell volt, a Vogue helyi kiadásainak borítóján is felbukkant. New Yorkban folytatta a karrierjét, olyan világmárkák kampányaiban vett részt, mint a Calvin Klein, a Chanel, a Ralph Lauren vagy a Bulgari. Híres fotósokkal dolgozott, olyan magazinok vették címlapjukra, mint a Vogue, az Elle, a Marie Claire, a Harper's Bazaar vagy a Glamour.

A divatvilágban már ismert volt, a tévézők 2013-ban fedezték fel Forrás: History

Alyssa a Vikingek előtt független filmekben szerepelt (The Fortune Theory, Don't Look Up, and Day on Fire), kisebb szerepe volt a New Amsterdam és a Különleges ügyosztály sorozatokban. Egy thaiföldi tengerparton volt az esküvője, 2012-ben házasodott.

De sok a szöveg, pár kép többet mond a szavaknál. Alább jó pár fotó a művésznő Instagramjáról, amelyet amúgy érdemes böngészni, mert szeret mókázni, bandzsítani, bohóckodni, és tele van szép képekkel.

Forrás: instagram.com/therealalyssas/
Forrás: instagram.com/therealalyssas/
Forrás: instagram.com/therealalyssas/

Forrás: instagram.com/therealalyssas/

Forrás: instagram.com/therealalyssas/

Forrás: instagram.com/therealalyssas/