A brit X-Faktorban nem tűrik a pornósokat

2015.07.28. 20:08

Kirúgták az X-Factor-ból a meghallgatásokon egyébként jól szerepelő Becky Constantineu-t, miután kiderült, hogy több felnőttfilmben szerepelt.  

Becky Constantineu a brit X-Faktor egyik reménybeli versenyzője volt, aki már a meghallgatások harmadik körébe is bejutott, amikor kitették a szűrét a produkcióból – és nem azért, mert rossz hangja volt.

Egyelőre nem lesz ebből énekesi karrierForrás: Brooklyn Blue

Azt történt, hogy a lányt egy újabb meghallgatáson felismerte egy biztonsági őr, akitől aztán a producerekhez is eljutott, hogy

Constantineu azonos a Brooklyn Blue nevű pornósztárral.

Először 2010-ben a Hey Little Dick-ben láthatták a felnőttfilmek kedvelői, de feltűnt például a Big Boob Orgy 4-ban is, az IMDb tanúsága szerint a mai napig aktív.

X-faktoros teljesítményéről sajnos nem találtunk videót, valószínűleg csak az előválogatókban, a szerkesztők előtt szerepelt jól.

Tényleg egy és ugyanaz a személyForrás: Becky Constantineu

A nő nem érti a helyzetet, azt mondja, tisztában van vele, hogy az X-Factor egy családi show, nem tartott volna bemutatót a színpadon.

A pornónak nem lenne szabad meghatároznia, hogy ki is vagyok valójában – érvelt, de hiába.

Itthon az X-Faktor-ban Krasznai Tündéről derült ki, hogy korábban pornózott, de a műsorban emiatt nem bántak vele másként, sőt az RTL Klub ki is állt mellette, amikor múltja miatt nem engedték, hogy a parlamenti gyermekkarácsonyon énekeljen. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK