Testvérsorozatot kaphat az Egy rém rendes család

2015.07.29. 20:45

David Faustino, vagyis Bud Bundy egykori alakítója beszélt arról, hogy készül az Egy rém rendes család spin-offja, az ő figurájával a középpontban. 

Közel egy éve írtunk már egy cikket ugyanilyen címmel, akkor azonban még csak ötletszinten merült fel, hogy elindítanak egy sorozatot, amelynek az Egy rém rendes család-ból ismert Bud Bundy állna a középpontjában.

Most már hivatalosnak tűnik a dolog, a Bundy fiú egykori alakítója, David Faustino ugyanis az E! magazinnak beszélt a projektről – elmondása szerint

a Sony benne van, sőt nagyon lelkes

a leendő produkció miatt. 

David Faustino és Christina Applegate a Vacation premierjénForrás: AFP/Robyn Beck

Faustino sorozatbeli nővére, Christina Applegate új filmjének, a Vacation-nek a premierjén jelent meg, ahol a színésznő is megerősítette, hogy visszatérne Kellyként, ahogyan

a többiek is megismételnék kilencvenes évekbeli szerepüket.

Persze csak afféle vendégekként, hiszen a sorozatbeli szülőket Faustinónál jóval sűrűbben foglalkoztatják, ügyesen össze kell majd hangolni a forgatási rendet: az Al Bundyként megismert Ed O'Neill jelenleg a Modern család-ban játszik, Katey Sagal (Peggy Bundy) pedig a Kemény motorosok után a The Bastard Executioner-t forgatja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK