El sem hinné, mik lesznek ősztől az RTL II-n

2015.07.31. 10:34

Az RTL II számos saját gyártású műsorral és új külföldi sorozattal készül a szeptemberben induló tévés évadra. Az RTL II képernyőjén láthatják a nézők a Pimasz urat és a Partyzánok című zenei realityt, de például A Konyhafőnök junior változata és az UEFA Európa Liga legjobb meccsei és döntője is itt kerül majd adásba.

A magyarországi kábelcsatornák közül egyedülálló módon szeptembertől az RTL II egy országos kereskedelmi csatornának megfelelő műsorkínálattal és programstruktúrával jelentkezik majd. Ez azt jelenti, hogy főműsoridőben este 20 és 23 óra között szinte csak hazai gyártású új tartalmat láthatnak majd a nézők.

Baló György műsora is folytatódikForrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Továbbra is lesznek hírműsorok a csatornán, így Rábai Balázzsal folytatódik az RTL II Híradó, illetve Baló Györggyel jön ismét a Magyarul Balóval című közéleti műsor. Ezenkívül a könnyedebb szórakozásra vágyók is találnak majd nekik való tartalmat, hiszen érkezik a Partyzánok című zenei reality, amelyben hetente öt versenyző mutatkozik be, és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket.

Házibuli lesz minden hétköznap esteForrás: Thinkstock

Más szórakoztató tartalmak is jönnek

A Konyhafőnök című főzőshow népszerűségének köszönhetően a készítők útjára indítják a junior verziót is, amelyben 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács.

Papp Gergő ősztől szintén az RTL II-n folytatja pályafutását, a Pimasz úr átcuccol című ottalvós műsorában továbbra is sztárokkal készít majd anyagokat a feleségével közösen. A nézők, ahogy már megszokhatták, ősztől a Showder Klub és a Heti Hetes sztárjait is itt láthatják majd.

Papp Gergő műsora az RTL-re költözikFotó: Bielik István - Origo

Sporteseményeket is nézhetünk

Újdonság a csatorna életében, hogy a hír- és szórakoztató műsorokon kívül sporteseményekről is ad élő közvetítéseket. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015/2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugároz majd élőben Világi Péter vezetésével az RTL II.

Újdonságok a sorozatok terén

Az RTL II sorozatok tekintetében is több újdonsággal készül. Magyarországon elsőként ezen a csatornán láthatják a Zoey Deschanel főszereplésével készült New Girl című vígjátéksorozatot Új csaj címmel. Ezenkívül a Homeland és a Gyilkos játszma (The Following) a harmadik, a Glades – Tengerparti gyilkosságok a negyedik évaddal folytatódik.

A Homeland is képernyőre kerülForrás: Showtime

Az RTL II így az egyetlen olyan magyar kábelcsatorna lesz a piacon, amely az országos csatornákhoz hasonlóan híradót, saját gyártású műsorokat, sportműsort, valamint filmeket és sorozatokat is sugároz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK