A 100 legjobb nő a tévéből, 5. rész: Laura Wiggins

Premiere Of Universal Pictures' "The Change-Up" - Arrivals Celebrities GettyImageRank3
LOS ANGELES, CA - AUGUST 01: Actress Laura Slade Wiggins arrives at the premiere of Universal Pictures' "The Change-Up" held at the Regency Village Theatre on August 1, 2011 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Laura Wiggins a Shameless – Szégyentelek-ben nemcsak a környékbeli srácokat, de a nézők egy részét is bizonyára meghülyítette, kislányos mosolya és buja szemei a nappalikban sem maradhattak hatás nélkül. Ráadásul szépen énekel, és úgy tűnik, még humora is van.
Vágólapra másolva!

Nem kevesebbre vállalkoztunk, minthogy összeszedjük a jelenleg futó sorozatok, tévéműsorok legvonzóbb, legsármosabb férfijait és legcsodálatosabb, legszebb nőit. Két százas lista készül, hétről-hétre, a magyar és külföldi színészeket viszont nem rangsoroljuk. A sorozat korábbi cikkeit itt találja.

E heti szépségünk Laura Wiggins, akibe a Shameless – Szégyentelenek-ben szerethetett bele sok férfi néző,

előtte csak egy-egy epizód erejéig tűnt fel olyan sorozatokban, mint a Doktor Addison vagy a Csont nélkül. Hát nem gyönyörű?

Laura Wiggins 2011-ben Forrás: AFP/Jason Merritt

A színésznő 1988-ban született a georgiai Athensben,

elsőként a Vádak csapdájában című tévéfilmben láthattuk,

aztán pedig jöttek a már említett munkák. A Shameless-ben az első két évadban játszotta Karent, a harmadik szezonban is még megjelent, de már csak azért, hogy elköszönjön a nézőktől.

A chicagói külváros rossz kislányát játszotta, aki korrepetálás közben az asztal alatt simán leszopta a reáltárgyakban segítő Lipet, miközben az anyja mellettük pár méterre tett-vett a konyhában – a következő alkalommal pedig a srác öccsével is megcsinálta ugyanezt.

Hát csoda, hogy Lip belehabarodott? Forrás: Showtime

A Shameless után olyan szériákban vendégszerepelt, mint a Különleges ügyosztály, az Intelligence – A jövő ügynöke vagy a Helyszínelők, A kiválasztottak-ban pedig öt epizódban is szerepelt. Karen mindenesetre meghatározó karakter maradt az életében, a Facebookon is egy pikáns fotó a borítóképe, ezzel az aláírással:

"Néha micsoda egy ribanc!" Forrás: Showtime / Facebook - Laura Wiggins

Úgy tűnik tehát, hogy Laurának humora is van, emellett pedig

énekel is, néha Clementine néven lép fel.

Alább egy olyan dalt ad elő, amelyet a twitteres követőivel együtt írt, lejjebb pedig EP-je húzódalát osztotta meg a rajongóival:

Mutatunk még pár képet a csinos színésznőről, gyönyörködjenek kedvükre!

Forrás: Facebook / Laura Wiggins
Forrás: AFP/Jason Kempin
Forrás: AFP/Frederic J. Brown
Forrás: AFP/David Livingston