150 kiló vazelin fogyott eddig a forgatáson

Aleska Diamond Tv2 Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek című műsorának forgatásán
Aleska Diamond a TV2 Ezek megőrültek című műsorának forgatásán
Vágólapra másolva!
A TV2 már javában forgatja az augusztus 31-én rajtoló Ezek megőrültek!-et, amelyben a résztvevő sztároknak különféle ügyességi feladatokat kell végrehajtaniuk. Eddig 150 kg vazelin és ugyanannyi liter WU2 sampon fogyott, valamint 1000 krémest is felhasználtak, főleg egymás megdobálására. Kint jártunk a forgatáson, ahol Aleska Diamond, Varga Viktor és Zámbó Árpy csúszott-mászott épp a pontszámokért.
Vágólapra másolva!

Az Ezek megőrültek!-et szabadtéren, egy óriási gyártelepen veszi fel a TV2, így a tegnapi vihar kissé megtépázta a díszletet – ez azonban legfeljebb az építőknek jelent gondot, a játékokat fel tudják venni ma is.

Tilla és Majka már pörgetik egymást,

amikor odaérünk, felvesznek egy minipromót, majd a felkonfokat. Majka valamit poénkodik, mire a műsor kreatív producere, Árva László viccesen odakiált neki: „Szerényebben kicsit, vagy holnap már jön helyetted más!”

Készül a felkonf Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ugratás, úgy tűnik, folyamatosan megy a stábban, később például Növényi Norbert kiabál női hangon valami obszcén dolgot a háttérben, amikor Majka telefonálni próbál. Árva szerint jól összerázódtak a csapatok,

sikerült olyan embereket összeszedni, akik tudnak nevetni saját magukon, nem féltik az imidzsüket.

Persze, olyanok nem is vállalták volna a műsort – teszi hozzá a TV2 kreatív vezetője, Ökrös Gergely, akitől azt is megtudjuk, hogy a megkeresett sztárok hatvan százalékban igent mondtak, és a maradék negyven is inkább időhiány miatt mondta le, kevesen voltak, akiknek derogált volna a műsorban szerepelni.

Maguk is kipróbálták

Ökrös és Árva egyébként szintén kipróbálták a játékokat, mindketten úgy vélik, csak így várhatják el a játékosoktól, hogy végigcsináljanak minden feladatot. Ökrös számára az volt a legfélelmetesebb, amikor egy meredek pallón kellett rollerrel lehajtania, de saját bőrén tapasztalta meg azt is, hogy a Sárkvíz nevű feladatnál nem árt egy szivacsot is a sár alá tenni, mert különben nagyot üt, ha valaki magasról beleesik.

A Kék Szúnyogok csapata - Varga Viktor, Aleska Diamond és Zámbó Árpy - Majkával Fotó: Polyák Attila - Origo

A játékosokat nem biztosították külön, de ebben a szezonban eddig nem is volt sérülés – Zámbó Árpy parázik csak kicsit az Embertekétől, legutóbb ennél a feladatnál repedt meg a bordája.

– vonja meg a vállát. Árva elmondja, van orvosi vizsgálat és állandó orvosi ügyelet, nyilván nem fognak, mondjuk, árammal megrázni egy olyan embert, akinek pacemakere van.

Vicces legyen, és jól fényképezhető

„Úgy kellett kitalálni a játékokat, hogy viccesek legyenek, ugyanakkor jól fényképezhetők is –

Ráadásul olyan feladatokkal kellett előállni, amit a negyvenkilós Cynthia Dictator és a jól megtermett Növényi Norbert is végre tud hajtani” – mondja Árva, aki egy öt-hat fős gegcsapattal dolgozott a játékokon. Vannak régi közönségkedvencek, amelyek megmaradtak, de sokat frissítettek is a feladatsoron.

Varga Viktor Aleska Diamondot szappanozza Fotó: Polyák Attila - Origo

Huszonöt játék van egyébként, amiben nyolc csapat méri össze magát –

a szuperdöntő nyertesei kiérdemlik a „Magyarország legőrültebb celebcsapata” címet,

plusz kapnak egy aranynyalókát. Most épp a Kék Szúnyogok néven összeállt hármas, Aleska Diamond, Varga Viktor és Zámbó Árpy próbálkozik az Emberteke nevű játékban, ahol a versenyzőknek egy csúszós pályán emberi tekegolyóként kell minél több bábut eldönteniük.

Vazelin és WU2 a fő kellékek

„Örök tréfa a csúszós talaj” – jegyzi meg Árva, miközben Tilla Varga Viktort szappanozza be. A pályát már előzőleg bekenték vazelinnel, majd meglocsolták WU2 samponnal, és egy kicsit még fel is habosították vízzel. „Most jó, mert nincs olyan meleg, 40 fokban azonban percenként kellett locsolni, mert különben rászáradt a vazelin” – mondja Ökrös, akitől azt is megtudjuk, hogy

eddig 150 kiló vazelint és ugyanannyi liter sampont használtak el.

„Plusz ezer krémest” – mosolyog. Azzal persze egymást dobálták a sztárok, van ilyen feladat is.

Aleska Diamond tarolt Fotó: Polyák Attila - Origo

„Nem olyan jó érzés” – méltatlankodik Varga Viktor, miután a fejével letarolt jó pár tekebábut.

A többiek már rutinosabbak, Aleska Diamond már félig oldalt fordul a végén,

miközben Zámbó Árpy a bordáját félti. Cynthia Dictator egyébként a legnyafogósabb, de ő is láthatóan élvezi a feladatokat. Tilla közben Zámbóval szelfizik, mire a többiek is odatrollkodnak a háttérbe – hiába, ehhez a műsorhoz tényleg le kell menni gyerekbe.

Az ebédszünetben Tillával és Majkával is beszélgettünk kicsit, ezt külön cikkben olvashatják a jövő héten.